Tips&tricks: cum sa alegi cele mai bune carti de copii in germana?

Autor: Charmy

Tips&tricks: cum sa alegi cele mai bune carti de copii in germana?, Charmy

Parintii sunt responsabili de educatia copiilor, motiv pentru care trebuie sa ii indrume pe acestia inca de la varste fragede catre cunoasterea si dezvoltarea abilitatilor lingvistice. Intr-un prezent in care limba engleza a devenit aproape ca o doua limba pentru tineri, recomandat este ca ei sa cunoasca si o alta limba straina, pentru ca pe viitor sa le fie mult mai usor sa-si gaseasca un loc de munca. De exemplu, mamele si tatii care sunt in cautarea celor mai bune carti de copii in germana pot descoperi acum care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le ia in calcul, astfel incat sa ia cea mai buna decizie!

In functie de varsta

Pentru inceput, parintii trebuie sa aiba in vedere varsta micutilor lor. Cartile sunt impartite pe categorii, in functie de informatiile pe care le contin. Daca pentru copiii de doar cativa anisori, cele mai bune carti trebuie sa contina cat mai multe imagini, pentru a stimula partea vizuala a creierului, pentru adolescenti sunt excelente cartile care contin mai mult scris si mai putine imagini.

Carti de copii in germana in functie de nivelul de dificultate

Cele mai citite articole

Invatarea unei limbi straine este un proces ce necesita atentie si rabdare. Este cunoscut faptul ca la varste fragede, copiii nu au suficient de multa disponibilitate pentru a urmari informatii dificile, motiv pentru care mamele si tatii trebuie sa le cumpere carti de copii in germana care sa contina informatii simple, usor de retinut.

Design

Culorile si imaginile sunt esentiale pentru copiii mici. Puii de oameni prefera cartile care sunt colorate si care arata frumos, pentru ca partea vizuala este cea care ii atrage in prima instanta. De aceea, mamele si tatii trebuie sa stie ca designul cartilor este extrem de important. De exemplu, la inceput se pot indrepta catre cartile care contin povesti si care, fara indoiala vor fi pe placul micutilor. Metodele de invatare prin imagini sunt recomandate de psihologi, dar si de catre dascali.

Structura

Un alt element esential pe care mamele si tatii trebuie sa il aiba in vedere atunci cand vor sa cumpere cele mai bune carti in germana pentru copiii lor este referitor la structura. Modelele ideale pentru cei mici trebuie sa fie foarte bine impartite pe capitole si sa urmeze un fir logic, in functie de informatiile pe care le contin. De exemplu, cei mici, care nu stiu deloc germana trebuie sa se familiarizeze intai cu numerele in aceasta limba, sa invete culorile, anotimpurile, iar abia apoi sa treaca la aspecte mai complexe.

Parintii care isi doresc sa le ofere copiilor lor cea mai buna educatie si sa le ofere posibilitatea de a invata o limba straina trebuie sa isi aloce suficient timp pentru a gasi cartile potrivite de la Booklandia. Este vorba despre obiecte absolut necesare, cu ajutorul carora cei mici pot descoperi un univers lingvistic nou, de care poate ca se vor indragosti. Fara indoiala, tinerii au nevoie de limbi straine pentru a se descurca si pentru a-si pune bazele unei vieti profesionale interesante!

Cele mai citite articole

Articole relevante