1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Top 3 cei mai iubiți furnizori de sloturi din România

Autor: Charmy
Top 3 cei mai iubiți furnizori de sloturi din România, Charmy

Industria jocurilor de noroc este în plină dezvoltare și nu ar fi așa de interactivă fără nenumărații furnizori de top care fac posibile aceste sloturi interesante. Există o listă lungă de dezvoltatori ale căror creații sunt acum extrem de populare în rândul jucătorilor români.

Concurența mare din acest domeniu a făcut posibilă apariția a miilor de păcănele destinate în principal siteurilor de casino online. Succesul unor asemenea jocuri le-a permis furnizorilor să devină foarte iubiți și aici pot fi menționați Amusnet Interactive, Novomatic și Pragmatic Play. Datorită lor pot fi acum jucate sloturi precum Shining Crown, The Dog House Megaways sau Book of Ra, trei dintre cele mai cunoscute titluri ale dezvoltatorilor.

Amusnet Interactive

Top 3 cei mai iubiți furnizori de sloturi din România, Charmy

Văzut drept unul dintre cei mai interesanți furnizori de jocuri de noroc online și fizic, Amusnet Interactive a cucerit piața din România prin prisma unor titluri precum Shining Crown și Burning Hot. Cu timpul a devenit o firmă interesantă și totul datorită abordării centrate pe consumator, pentru că își dorește ca acesta să se bucure de o experiență interesantă cu fiecare ocazie când preferă sloturile ce îi poartă amprenta.

Cu jocuri clasice ce abordează teme diferite, a reușit să cucerească piața datorită unor sloturi cu real potențial. Burning Hot, Dazzling Hot, Shining Crown sunt doar trei dintre aceste titluri care au reușit să se impună în acest domeniu, cel puțin în România. Nu doar jocurile sunt piesa de rezistență, ci și posibilitatea câștigării Jackpot Cards, un jackpot progresiv pe patru niveluri care îți poate schimba viața. 

Novomatic

Cele mai citite articole

Top 3 cei mai iubiți furnizori de sloturi din România, Charmy

Înființată în anul 1980, Novomatic este una dintre cele mai mari companii de tehnologie destinată jocurilor de noroc din întreaga lume Cu sedii în peste 50 de țări printre care și România, furnizorul funcționează cu real succes  în toate sectoarele de jocuri de noroc. Book of Ra și Sizzling Hot sunt doar două dintre primele jocuri care au cucerit piața online și cea fizică. Ele au servit drept sursă de inspirațe și pentru ceilalți furnizori.

Cu trecerea timpului au fost lansate versiuni îmbunătățite ale jocurilor, printre care și Sizzling Hot Deluxe. Considerat un slot clasic de păcănele cu fructe, și-a făcut intrarea la data de 13 noiembrie 2007 și este un joc cu volatilitate medie spre ridicată. Iese în relief prin faptul că oferă câștiguri mari, fără să beneficieze de caracteristici bonus. 

Pragmatic Play

Top 3 cei mai iubiți furnizori de sloturi din România, Charmy

Era foarte mare nevoie de un furnizor precum Pragmatic Play, care a reușit să revitalizeze piața prin ideile sale interesante și sloturile care au fost primite cu brațele deschise de jucători. Dezvoltatorul s-a extins foarte mult în Europa și nu numai, reușlnd chiar să deschidă un studio de jocuri la București, care oferă servicii de live cazino, cu transmisiuni în direct la cel mai înalt nivel, prin obiectivul unor echipamente de ultimă generație.

Din 2015, de la lansare și până în prezent au apărut sute de jocuri de păcănele online și jocuri precum blackjack, ruletă sau baccarat, toate cu dealer live. În materie de sloturi, Sweet Bonanza, Gates of Olympus și The Dog House Megaways par că au prins extrem de mult la public, iar în România sunt printre cele mai căutate. Sunt jocuri clasice, cu funcții deosebite, iar o caracteristică a jocurilor menționate este activarea contracost a funcției speciale și care valorează 100 X miza.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner