Top servicii asigurate de fotografii profesionisti

Autor: Charmy

Top servicii asigurate de fotografii profesionisti, Charmy

Din ce in ce mai multi oameni au descoperit importanta pe care o au fotografiile in viata lor. O fotografie bine realizata poate ramane ca amintire exceptionala peste ani si ani, cand oamenii doresc sa rememoreze acele momente frumoase pe care le-au petrecut la nunta lor, la botezul copilului sau al copiilor, dar si in diverse alte situatii.

Profesionistii agentiei White Stories nu asigura numai servicii de calitate in ceea ce priveste fotografiile de nunta si de botez, ci si alte sedinte foto care imortalizeaza momente pretioase de viata.

Tipuri de sedinte foto asigurate de profesionistii White Stories

Una dintre cele mai renumite si mai solicitate servicii este sedinta foto pentru nou-nascuti. Odata cu nasterea bebelusului, in primele luni de viata, parintii apeleaza cel putin o data la un fotograf profesionist pentru a surprinde pe camera imagini duioase, artistice, cu bebelusul dragalas. Sedintele foto cu nou-nascuti sunt foarte solicitate in ultimii ani, deoarece parintii isi dau seama de importanta fotografiilor in viata si in viitorul copiilor.

Cele mai citite articole

Sedintele foto de cuplu reprezinta un alt serviciu asigurat de cei de la White Stories cuplurilor care vor sa isi imortalizeze momentele de iubire oriunde, oricand si la orice varsta. Sentimentele merita nu numai traite, ci si aratate, sarbatorite si pastrate prin imagini. Imaginile profesionale obtinute vor spune povestea de iubire intre doi oameni si vor putea fi incarcate pe diferite site-uri de socializare.

Sedintele foto pentru femeile gravide sunt si ele la moda in ziua de azi. Femeia vrea sa pastreze amintiri cat mai frumoase din perioada in care purta copilul sau copiii in pantece. Si pentru ca cele noua luni trec destul de repede, gravidele sunt invitate sa stabileasca una sau mai multe sedinte foto in care sa fie evidentiata si evolutia sarcinii. Sedintele foto pentru gravide surprind farmecul aparte al femeilor insarcinate.

Sedintele foto noi, insa cu o insemnatate aparte, poarta denumirea Trash the Dress. Sedinta aceasta reprezinta o experienta deosebita, care permite partenerilor de cuplu sa se simta din nou mire si mireasa intr-un cadru romantic, departe de tumultul evenimentului in sine.

Serviciile foto care poarta denumirea Save the Date fac referire la logodna, un eveniment aproape la fel de important ca si ziua nuntii si care merita sa fie imortalizat in imagini. Asadar, viitorul mire poate alege o locatie frumoasa, intima, iar fotograful va alege o tema a filmului sau a fotografiilor de logodna si, astfel, totul va capata o insemnatate deosebita.

Nu in ultimul rand, in gama de servicii asigurate de echipa White Stories intra si sedintele foto de la cununia civila. Pentru ca multi miri aleg sa nu faca cununia civila o data cu cea religioasa, fotograful se va prezenta la locul si momentul stabilite, pentru a surprinde cel mai frumos si mai raspicat „DA” spus de miri. Momentul semnarii importantului act, buchetele de flori, sampania, emotia in sine de a fi sot si sotie, eventual schimbarea numelui – toate aceste detalii sunt imortalizate cu ajutorul camerei si transformate in amintiri de exceptie.

Cele mai citite articole

Articole relevante