Tot ce ar trebui sa stii despre criptomonede

Autor: Charmy

Tot ce ar trebui sa stii despre criptomonede, Charmy

Ce este Bitcoin?  Cu siguranta ati auzit in ultima vreme despre moneda Bitcoin (BTC), si cat de repede a crescut, imbogatindu-se multe persoane sau companii. Este o moneda virtuala, ce nu se printeaza, nu o poti avea practic in forma fizica, ci poate fi folosita pentru a cumpara produse online, asemanandu-se cu dolarii conventionali, euro sau yeni, care sunt, de asemenea, tranzactionati digital. Este prima si cea mai mai cunoscuta cryptomoneda din lume. Trebuie sa stiti ca reteaua Bitcoin nu este controlata de nimeni si nimic! 

Cine a  creat acesta moneda? Cel care a propus prima criptomoneda din lume se numeste Satoshi Nakamoto si a venit cu aceasta idee, incercand sa usureze tranzactiile online.  O prima regula, de luat in considerare atunci cand vrei sa cumperi bitcoin, este aceea ca nu te imbogatesti peste noapte, trebuie sa analizezi, intelegi si investesti, asemanator investitiilor la bursa. Nu te grabi sa risti si sa pierzi bani !

Un studiu arata ca pe 1 ianuarie 2017 valoarea unui bitcoin era de aprozimativ 1.000 de dolari, iar in decembrie 2017, a atins un maximum de aproape 20.000 de dolari, transformand astfel foarte multi oameni in multimilionari. Cine sunt ei si ce fac? Poti consula lista lor, conform revistei Forbes, aici.

O alta moneda asemanatoare Bitcoinului este moneda Ether care a fost propusa de Vitalik Buterin, in anul 2014, care la varsta de doar 23 de ani a facut un fel de revolutie in lumea digitala, creand aceasta  noua tehnologie. Moneda Ether se bazeaza pe ethereum, care inseamna de fapt o configuratie unica implementata la nivel digital, mai pe intelesul nostru, Ethereum este un calculator global pe care nu il poti inchide. O astfel de inovatie, dupa spusele celor care au venit cu propunerea, ar putea sa elimine cenzura, frauda si rolul tertilor in colaborarile online.

Tot ce ar trebui sa stii despre criptomonede, Charmy

Daca te intrebi de unde cumperi in Romania, Bitcoin si Ether, aici este una din variante.unde poti investi rapid si unde ai parte de adevarate cursuri de tranzactionare, daca doresti sa faci partea din lumea financiara online. Daca doriti sa faceti parte din lumea celor cu monede Bitcoin, aveti nevoie de un cont special format dintr-o adresa speciala si o parola, la fel cum functioneaza si la retelele de socializare. In acest cont se tin toti banii si se pot face plati in conturi similare. Aceste tranzactii sunt instant, pentru ca nu sunt intermediate de o banca, iar comisioanele sunt zero.

Securitatea este garantata, primesti servicii pure de investitii de la o echipa specializata, ce iti poate deveni un adevarat partener de incredere. Noi te ajutam sa profiti de oportunitatile de trazactionare cu criptomonede.

Between you and us, is just Bitwin !

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil