Toti credeau ca urmeaza nunta, dar s-au despartit! Vedeta tocmai a facut anuntul trist…

Autor: Charmy
Toti credeau ca urmeaza nunta, dar s-au despartit! Vedeta tocmai a facut anuntul trist…, Charmy

Mara Banica si iubitul ei, Razvan, si-au spus adio dupa cinci ani de relatie. Vestea a fost data chiar de celebra jurnalista, pe Facebook.

Mara a scris ca despartirea inseamna un nou capitol pentru fiecare dintre ei si i-a transmis lui Razvan ca-i doreste tot binele din lume.

Cele mai citite articole

”Draga Razvan, iti multumesc pentru acesti cinci ani minunati in care ai stat alaturi de noi. In lumea asta atat de mare, oameni adevarati sunt putini, iar tu mi-ai aratat in fiecare clipa ca esti unul dintre ei. Dumnezeu mi-a ingaduit sa te gasesc si am sa ii multumesc intreaga viata pentru asta. Habar nu am ce ne va aduce viitorul fiecaruia dintre noi, dar stiu sigur ca iti vreau tot binele din lume. Si sunt convinsa ca si tu vrei aceleasi lucruri pentru mine si pentru Dima. Te iubim tare, tare, asa cum si tu ne iubesti, sunt sigura. Faptul ca nu mai formam o pereche nu inseamna decat un alt capitol din vietile noastre, mai frumos si mai intelept. Acum mi-as dori sa zambesti, te rog, pentru ca vreau sa-ti spun: ‘E, na! Asta nu e bine!’. Ai grija de tine si cand ti se face dor de noi, stii ca ramanem oricum familia ta. In final, vreau sa-mi rog colegii din presa sa trateze cu decenta acest moment. Multumesc”, a scris Mara Banica, pe Facebook.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-222250.html

Toti credeau ca urmeaza nunta, dar s-au despartit! Vedeta tocmai a facut anuntul trist…, Charmy

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil