Totul despre casatoria Ginei Pistol cu Smiley: Consider ca in viata nimic nu e intamplator!

Autor: Charmy
Totul despre casatoria Ginei Pistol cu Smiley: Consider ca in viata nimic nu e intamplator!, Charmy

Smiley si Gina Pistol formeaza unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondena. Pana acum, cei doi nu au vorbit niciodata deschis despre relatia lor, insa au fost surprinsi de multe ori impreuna, fie la concerte, fie in vacanta. 

Recent, Gina Pistol a fost prezenta la un eveniment monden, unde a fost intrebata daca s-a pus vreodata problema unei casatorii intre ea si indragitul artist. 

“De maritat nu stiu, nu imi fac planuri! Sunt sigura ca Dumnezeu are el grija si de asta. Consider ca in viata nimic nu este intamplator! Am momente cand sunt fericita, am momente cand am motive de suparare sau de tristete, sunt un om normal. Felul meu de a fi este acela al unui om optimist. Din cea mai intunecata zi incerc sa vad lumina de la luna sau de la stele”, a declarat vedeta. 

Cele mai citite articole

Gina Pistol a vorbit si despre stilul ei de viata si de cum reuseste sa se mentina in forma. 

Totul despre casatoria Ginei Pistol cu Smiley: Consider ca in viata nimic nu e intamplator!, Charmy

“Foarte important este sa mananci dimineata. Mananc omleta dulce sau sarata, depinde cum am pofta, la pranz am ori pui, ori curcan la gratar, alaturi de broccoli, sparanghel sau salata, gustari intre cum ar fi migdalele, ori clementinele, nu in cantitati mari, iar seara ceva usor, o salata sau un peste la gratar. Cand imi e pofta de dulce mananc ananas si cam atat”, a mai declarat Gina Pistol.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-225395.html

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil