Totul despre femei la volan

Autor: Charmy

Totul despre femei la volan, Charmy

Ia sa vedem: – Sa ramana fara combustibil? Nu, face semn, iese cu pet-ul in mana, il agita disperat, mai roteste un furtun, pe al carui capat il tine deja in gura, deci se scoate. – Pietonii pe zebra? Dar ce, n-are accelerator? N-are SUV? N-are goarna? O iau aia la fuga si asta e, drumu-i liber. – Il depaseste vreun Logan? Da, aici e naspa. Mai ales cand tu esti bazat si celalalalt e mai smecheras, ca doar de aia te-a facut, nu? Ce sa zic, e caz de scos bata de baseball si cerut explicatii.

Caz in care scoate si el pistiolul cu bile si ajungeti amandoi la stiri. Dar se rezolva si asta. – Vede una misto traversand agale strada si el e cu sotia in masina? Simplu, trece pe langa aia, ii trage una la fund in viteza si-i zice sa fie mai atenta, masina calca, nu… Si asta cu nevasta la volan, cum a facut fostul meu socru. Ala barbat! Nevasta-sa si acum crede ca el a fost justitiar si nu obse’. Si, totusi, care-i cosmarul numarul unu, ca doar suntem barbati si iesim cu caucioace de vara pe zapada si polei, nu ne fac pe noi vremea sau politia… ?

Cele mai citite articole

Domne, cel mai naspa este sa mergi pe un drum cu un singur sens si in fata ta sa fie o masina pe care scrie SCOALA si sa mearga prudent cu 5 km/h, in timp ce tu scapi pe tine. In spate nu poti da, ca-i un km de masini, stanga nu, dreapta nu, ca-s blocuri si alte masini parcate. Exista si mai naspa? Sigur: la volanul masinii – SCOALA sa fie o duduie! Tare, nu? Si mai naspa? Da, SCOALA + tanti, dar cu zulufi blonzi. Naspa la cub? Doua masini SCOALA, in aceleasi conditii, de nu-i loc de depasit. Si necazul necazurilor necazurilor necazurilor este ca in cele doua masini SCOALA sa fie…hai, cu curaj…da! Ati ghicit! Doua blonde! Yes! Hai, domne, ca nu-i de ras, mi s-a intamplat azi de dimineata. Stiu, toti am fost incepatori, toti am facut greseli, nu? NU! Chiar nu!

A vazut cineva vreodata o femeie multumind fin, din cap, ca i s-a dat prioritate, desi nu erau ceilalti obligati s-o faca? Nu! Regina mama crede ca i se cuvine. Ba te injura de n-o faci. :)  Alta: a vazut cineva o „diva” rezolvandu-si pana? Pai eu ce zic?! Ori il suna pe partener, ori merge cu anvelopa pe janta domol pana acasa, taind definitiv bunatate de anvelopa scumpa si patratind janta de aliaj, ori o lasa in mijlocul intersectiei, pe caroiaj, ca de, daca toti e porci si no ajuta…! :)

Iar frisca la tort: parcarea cu spatele. Aici e de scris un roman fluviu. Pe care il sumarizez rapid: ea, „diva”, care putea sa mearga cu 200 pe ora in oras intre doua stopuri si sa opreasca in 10m, sa conduca cu o mana, cu alta sa se rujeze, cu alta sa se machieze si cu alta sa mestece in benzina, sa tina telefonul cu alta mana si tableta si cu alta sa-i arate deshtul unuia [cate maini mi-au iesit pana acum ?]…deci „diva” nepereche nu putea parca normal, intre doua jaloane, la 5 m unul de altul, desi masina e lata de 1m si juma’. De, e greu sa iesi cu 100 pe ora, dand cu spatele si sa-i impresionezi adolescentin si pe aia din strada… Asa ca raschetezi temeinic un stalp, sa-l doara! :) Unde ramasesem? „Diva” la volan…ramane „diva”…

Cele mai citite articole

Articole relevante