Tractari auto pe platforma vs. servicii de tractari clasice

Autor: Charmy

Tractari auto pe platforma vs. servicii de tractari clasice, Charmy

Cu siguranta, orice conducator auto cunoaste primele semne pe care masina le da atunci cand exista o problema care necesita reparatii. Insa, de cele mai multe ori, aceste semne sunt ignorate, autoturismul nu este dus la timp in service, iar consecintele pot fi dezastruoase. De la un mic incident in trafic, la un accident auto sau la blocarea masinii in mijlocul intersectiei, situatiile sunt neplacute si pun conducatorii auto in dificultate. Serviciile de tractari auto in Bucuresti pe platforme performante sunt disponibile non-stop, in conditii de perfecta siguranta.

Tractari auto vs. remorcari auto

Remorcarile auto sunt servicii de care conducatorii auto pot avea nevoie uneori. Acestea sunt efectuate cu echipamente de ultima generatie, cu personal calificat, gata sa intervina oricand este nevoie. Tractarile auto pe platforma sunt servicii necesare indeosebi atunci cand autoturismul a fost implicat intr-un accident si trebuie transportat in conditii de maxima siguranta.

Tractarea vehiculelor de toate tipurile, avariate sau in stare precara, poate fi realizata in regim non-stop, de catre persoane specializate. Pana nu demult, actiunea de tractare a unui autoturism putea fi realizata de catre un prieten sau o ruda, doar cu o bucata de sfoara mai rezistenta si o masina in stare de buna functionare.

Cele mai citite articole

Conform noii legislatii in vigoare, remorcarea trebuie sa se realizeze prin intermediul unei bare metalice lungi de cel putin patru metri, ambii conducatori trebuie sa posede permise de conducere valabile pentru categoriile din care face parte fiecare autovehicul. Mai mult decat atat, autovehiculul care tracteaza nu trebuie sa remorcheze unul mai greu decat propria sa masa. Sistemele de iluminare si de semnalizare sunt foarte importante, iar legislatia in vigoare impune conducatorului autovehiculului remorcat sa semnalizeze in mod corespunzator semnalele efectuate de conducatorul autovehiculului care tracteaza.

Inainte de tractarea unui prieten la ananghie, cei doi conducatori auto trebuie sa poarte o discutie detaliata si sa stabileasca niste semnale vizuale sau prin telefon privind franarea sau schimbarea directiei. De asemenea, trebuie stabilit si traseul pe care vor merge pana la destinatie, viteza nu trebuie sa depaseasca 30-40 de kilometri pe ora, iar in oras ar trebui sa fie de 20-25 de kilometri pe ora.

Pentru ca sunt prea multe conditii si reguli, iar nerespectarea normelor de remorcare a autovehiculelor se sanctioneaza cu amenda de la 9 la 20 de puncte, conducatorii auto prefera serviciile de tractari auto efectuate de firmele specializate in acest sens.

Avantajele serviciilor de tractari auto Bucuresti

Serviciile de tractari auto Bucuresti sunt avantajoase din mai multe puncte de vedere. In primul rand, tarifele sunt foarte mici, specialistii sunt disponibili non-stop pentru a face fata solicitarilor clientilor, sunt seriosi si prompti si trimit clientii la un service auto propriu. Aici, conducatorii auto ai masinilor avariate isi pot rezolva problemele care tin de mecanica, electrica, tinichigerie, de vopsitorie, diagnoza si aer conditionat.

Tot aici, clientii pot beneficia de servicii de inchirieri auto profesionale, cu preturi avantajoase, dar si de asistenta rutiera ori de cate ori conducatorii auto nu au cunostintele necesare pentru a face fata situatiilor care se ivesc pe parcurs.

Cele mai citite articole

Articole relevante