Transportoare personale pentru distractie si deplasare

Autor: Charmy

Transportoare personale pentru distractie si deplasare, Charmy

Vrei o placa misto sau o trotineta electrica? O gasesti in magazinul online MonkeyBoard, specializat in comercializarea celor mai cautate gadget-uri de deplasare personala ale momentului.

 

Inainte de a-ti cumpara un transportor la moda, informeaza-te online!

Inainte de a te decide ce scuter electric sau penny board sa iti cumperi de la ei, ar fi bine ca sa te uiti un pic si pe blogul lor, pentru ca au acolo niste articole extrem de instructive, care iti vor raspunde intr-un limbaj usor de inteles la multe dintre intrebarile pe care le ai in legatura cu aceste device-uri ce i-au cucerit in ultimii ani pe romani.

Mai ales daca locuiesti intr-un oras mare, iti dai seama ca pentru distante scurte aceste transportoare cool iti faciliteaza ajungerea rapida in locul dorit, chiar mai iute decat daca ai face-o folosind o bicicleta clasica, pentru care inca nu sunt suficiente piste destinate ca sa te protejeze de autovehiculele pe patru roti.

 

Care este cel mai ieftin transportor personal?

Intr-un oras metropola precum Bucurestiul, cea mai ieftina si eficienta metoda de a calatori pare sa fie, totusi, folosirea unei placi penny.

Cele mai citite articole

Nu are baterie care sa necesite incarcarea, nu se opreste cand ti-e lumea mai draga, este foarte usoara, motiv pentru care se poate transporta usor la nevoie, cand nu o folosesti, intr-un rucsac sau chiar tinuta sub brat, are o stabilitate relativ buna pentru conditii normale de utilizare si mai este si foarte viu colorata.

Asta ca sa nu mai vorbim ca se poate achizitiona la un pret extrem de redus, pe care oricine si-l poate permite, spre deosebire de un model de hoverboard sau de trotineta electrica care te costa inca destul de mult, chiar daca in ultima vreme ele au devenit cat de cat mai accesibile, mai ales datorita faptului sa nu mai sunt o raritate nici in Romania, importandu-se in numar din ce in ce mai mare.

Gama larga de penny board-uri face insa ca aceste device-uri distractive sa fie vedete incontestabile pentru incepatorii care iubesc placile pe roti.

Exista penny board-uri pentru copilasi de 5-6 ani, pentru adolescenti, ba chiar si pentru oameni in toata firea. Modelele de penny board difera in special dupa lungime lor, marimea rotilor si design. Precum va imaginati, cu cat rotile sunt mai mari, ele asigura o stabilitate mai buna acelora ce utilizeaza asemenea platforme de plastic dur.

Chiar daca nu se preteaza a fi folosite precum skateboard-urile la a face cine stie ce scheme spectaculoase, care se apropie mult de cascadorie, orice incepator in ale mersului cu placa, ar trebui ca sa isi procure mai intai o penny board spre a capata abilitatile necesare mersului pe un asemenea obiect pe roti.

 

Penny board, hoverboard, iar apoi… flyboard!

Mai apoi, dupa penny board, se poate trece cu indrazneala la un hoverboard si, in viitorul apropiat, chiar si la un flyboard, dupa ce placile zburatoare, aflate inca in faza de prototip, vor ajunge sa fie produse in serie.

Ziua aceea nu e departe, motiv pentru care, daca nu ai inca o placa, comanda chiar acum una de la Monkeyboard.ro si paseste in lumea fantastica a device-urilor cool de deplasare personala!

Cele mai citite articole

Articole relevante