Trei tipuri de tunsori ale parului scurt pentru fata rotunda

Autor: Charmy

Trei tipuri de tunsori ale parului scurt pentru fata rotunda, Charmy

Una dintre cele mai bune caracteristici la o fata rotunda este aspectul tineresc. La femeile cu fata rotunda, semnele de imbatranire apar mult mai tarziu, datorita obrajilor dolofani. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de a alege coafura potrivita pentru parul lor, femeile cu fata rotunda recurg adesea la coafuri pentru a ascunde zonele cu probleme.

Daca ai un anumit talent pentru parul scurt si te-ai intrebat ce coafura alegi, atunci trebuie sa sti anumite trucuri si sfaturi pentru a alege stilul perfect de tunsoare pentru parul tau. Mai jos sunt cateva tunsori pentru par scurt care arata minunat pe fetele rotunde.

Tipuri de tunsori pentru par scurt

Cele mai citite articole

Tunsoare bob mediu
Trebuie sa stiti ca cea mai scurta tunsoare nu este pana la barbie. Principala problema la o fata rotunda este regiunea de sus a obrajilor, asadar obiectivul principal al unei tunsori trebuie sa fie pentru a ascunde rotunjimea si a ii da un aspect placut.

Daca optezi pentru o tunsoare bob, spune stilistului tau sa mentina lungimea pana dinjos de barbie.

Tunsoarea shaggy
Shag este o tunsoare foarte populara printre iubitorii de tunsori scurte si se pliaza excelent si in cazul in care aveti fata rotunda.

Pixie
Tunsoarea pixie poate fi urata pentru fata rotunda, daca nu este realizata in mod corespunzator. Ori de cate ori optezi pentru aceasta tunsoare pixie, trebuie sa mentii lungimea parului deasupra barbiei.

Ce tunsoare trebuie sa evit pentru o fata rotunda?
Indiferent ce tunsoare preferi nu opta pentru un breton gros pe frunte. De obicei, fetele rotunde au o frunte mica, iar acoperirea lor cu un breton le va face sa arate si mai mici.

Cele mai citite articole

Articole relevante