Trupul de invidiat pe care ti-l doresti e la indemana ta!

Autor: Charmy

Trupul de invidiat pe care ti-l doresti e la indemana ta!, Charmy

Un contur placut al oricarei parți a corpului. Suna bine, chiar ideal. Vorbim despre acel corp sculptat, fara pic de grasime, la care au visat si viseaza dintotdeauna atat femeile, cat si barbatii.

Ceea ce cunoastem in prezent prin termenul de liposuctie are la baza tocmai acest vis de a atinge performanta unui trup aflat la frontierele perfectiunii. Psihiatrul Matthew Josafat, unul dintre cei mai cunoscuti analisti din Grecia, considera ca nu este deloc surpinzator avantul luat de chirugia estetica: „Oamenii fac uneori lucruri speciale pentru a se simti mai bine. Frumusetea a avut un rol important in Antichitate, a incantat intotdeauna zeii”.

Rezultate rapide

Dar ce te faci cand corpul tau o ia razna? Cand dietele, ori sportul nu au efect? Exista ceva reprezinta nu numai apanajul celebritatilor: liposucția. Metoda estetica cu istorie indelungata deja, ce poate fi de mare ajutor celor care nu sunt multumiti de felul cum arata. Si nu pot scapa de grasimea in exces doar ținand cure de slabire si facand sport. Spre exemplu, numarul persoanelor care au apelat la chirurgia estetica a crescut in Statele Unite in ultimii ani. Si aceasta in pofida situatiei economice dificile.

Cele mai citite articole

Potrivit statisticilor, dupa recesiunea din 2008, oamenii au cheltuit mai putin pe mancare, haine si chirii si mai mult pe operatii de infrumusetare! Unii dintre analistii fenomenului considera acest lucru departe de a fi frivolitate. Ci pur si simplu dorinta pregnanta a oamenilor de a arata bine.

Desigur, in ultimii ani s-a constatat ca aceasta preocupare pentru ”a arata bine” a devenit excesiva. Liposuctia figurand printre metodele preferate de a aduce corpul la „forma” preferata. Este explicabil: oamenii muncesc mult, se afiseaza mai mult si vor rezultate cat mai rapide in ceea ce priveste obtinerea unui aspect de invidiat. De asemenea constientizeaza faptul ca cea mai buna investitie e in propria persoana. Aspectul fizic avand o importanta vitala.

Corecteaza in mod eficace

Desi dorinta de infrumusetare nu reprezinta o preocupare numai a vremurilor moderne si a preocupat omenirea de-a lungul istoriei, prezentul aduce pe firmament metode care pot prelungi tineretea si, de ce nu, farmecul corpului nostru. Exista mai multe tipuri de liposucții. Cea mai utilizata de catre specialistii in domeniu este si cea mai modernă tehnologie aflată pe piață în momentul actual: liposucția laser GPS. Care oferă o precizie deosebită în dozarea intensității laserului în funcție de zona tratată pentru a obține rezultate optime și a preveni arsurile în zonele mai sensibile. O tehnica inovatoare, care include topirea eficienta a grăsimilor și îmbunătățirea tonusului pielii

Si daca tot a venit vorba despre metoda preferata in ultima vreme nu numai de cei care cocheteaza cu lumea VIP, nu trebuie considerată o metodă de slăbire rapidă. Ci doar o procedură chirurgicală mai puțin agresivă, care corectează ceea ce nu este posibil a se face prin alte metode clasice: dietă și multă mișcare.

Solduri, burtă, coapse, fese, spate, brate sau chiar fata pot ajunge la aspectul dorit prin anumite tehnici medicale speciale de eliminare a excesului de țesut adipos. Tehnici de altfel extrem de eficiente, după care organismul se poate reface rapid, potrivit specialistilor. Iar o imagine noua a corpului nostru aduce beneficii nu numai pe plan fizic, cat mai ales pe cel psihic. Chiar daca acea cautare a unui trup tanar si perfect este considerata de multi o himera, nimeni nu poate fi oprit sa viseze si chiar sa puna in aplicare acest vis. Si anume acela de a arata asa cum ne dorim!

Cele mai citite articole

Articole relevante