Tunsori fete par scurt – principalele avantaje

Autor: Charmy

Tunsori fete par scurt – principalele avantaje, Charmy

Pe mine m-a tentat mereu sa incerc o coafura scurta, desi sunt inalta si am convingerea ca as arata ca un baietel pus pe rele. Oricum, nu am avut curajul sa o fac, pentru ca nu am stiut ce tip de coafura sa aleg. Dar acum m-am lamurit cum sta treaba. Secretul e sa faci alegerea in functie de forma fetei. Nu ca asta o sa ma convinga sa ma tund pe loc, dar poate altcineva are nevoie exact de acest mic impuls. Iata, asadar, ce spun stilistii.

Primul pas este sa determini forma fetei tale. Prinde-ti parul intr-o coada si fa-ti o poza frontala, fara machiaj. Compara fotografia cu cele ale vedetelor care au tunsoarea pe care ti-o doresti si, mai important, nu uita sa le iei pe toate cu tine la stilist. Si in acest caz o fotografie face cat o mie de explicatii.

Cele mai citite articole

Daca aveti o fata ovala, tineti minte ca un breton gros si franjurat va poate ajuta sa capatati volum in lateral. In plus, va crea senzatia unei fete usor „scurtate”.  Va ajuta in principiu orice tunsoare cu scari in jurul pometilor. Tot in cazul unei fete ovale puteti incerca cu succes un breton lung, mult mai lung decat parul din spate, care va va incadra frumos fata si, poate, va alunga nostalgia legata de parul lung.

Daca ai fata rotunda, evita tunsorile pe fir drept. Concentreaza-te pe cele in care parul tau se poate aseza in valuri in jurul obrajilor, ca sa le reduca rotunjimea.

Pentru o forma a fetei mai patratoasa aveti mai multe optiuni, deoarece aceasta structura osoasa e frumos pusa in evidenta de parul scut. Totul e sa nu accentuati si mai mult maxilarul prin tunsoare. Incercati tunsorile franjurate si in general pe cele care se termina la linia maxilarului.

Daca aveti fata in forma de inima, rugati-va stilistul sa va faca un breton care sa accentueze linia pometilor. Aceasta tunsoare le ajuta mai ales pe femeile care vor sa-si acopere ridurile de pe frunte.

Cele mai citite articole

Articole relevante