Ulcer gastric, tratamente naturiste ce te vindeca rapid!

Autor: Charmy

Ulcer gastric, tratamente naturiste ce te vindeca rapid!, Charmy

Ulcerul gastric este o problema surprinzator de comuna. De-a lungul anilor, expertii au sustinut in mod repetat multe cauze diferite pentru ulcerele de stomac, inclusiv consumul de alcool, stresul, un sistem imunitar slab, genetic etc.
In prezent expertii cred ca un tip de bacterie (H. pylori) este principala cauza a ulcerului. Cu toate acestea ei nu au explicat de ce unii oameni care au acest tip de bacterie in stomac fac ulcer, iar altii nu.

Cel mai probabil cunosti pe cineva care a suferit de ulcer peptic si a luat produse farmaceutice, de multe ori cu rezultate mici sau deloc. Daca au fost norocoase si au tratat ulcerul, de obicei boala a revenit dupa ce au incetat sa mai ia medicamente.

Ulcerul este diagnosticat in general in urma unei endoscopii. Aceasta este o procedura in urma caruia un specialist pune un aparat de fotografiat subtire, flexibil, prin esofag, in stomac pentru a privi in interior si apoi a lua o mostra de tesut. Acest tesut este apoi examinat pentru a vedea exact cauza.

Simptomele tipice de ulcer gastric sunt:

  • Indigestie continua
  • Oboseala
  • Apetit scazut
  • Greata
  • Varsaturi
  • Ameteala
  • Anemie

Unele alimente agraveaza ulcerul, cum ar fi alimentele prelucrate si prajite. In cazul unui ulcer peptic durerile abdominale pur si simplu nu se opresc. Daca este lasat netratat, acesta poate crea o gaura in stomac, ceea ce va necesita o interventie chirurgicala.

Cele mai citite articole

Ce poate agrava ulcerul?
Lapte, Alcool, Alimente condimentate, Cafea (chiar decofeinizata), Carne rosie sarata, Alimente cu un continut ridicat de zahar, Bauturi carbogazoase, Carne procesata (cum ar fi bacon sau hot-dog).
Multe persoane cred ca laptele sau chiar jumatate smantana si jumatate lapte este leacul perfect pentru ulcerul lor. In timp ce laptele va oferi un ajutor imediat (deoarece dilueaza acidul), in realitate laptele agraveaza si mai rau ulcerul. Calciul din lapte este mineralul care va creste de fapt productia de acid gastric.

In cazul in care fumezi, cel mai simplu mod de a vindeca ulcerul este sa renunti la fumat. Fumatul provoaca organismul sa produca si mai mult acid in stomac.

Suc de varza
Exista un studiu interesant care dateaza din 1949 care a aratat ca din cei 62 de pacienti care au participat si aveau ulcer, timpul mediu de a se vindeca de ulcer a fost de 37 zile. Pacientii care au urmat &8222;terapia standard&8221; (antiacide) s-au vindecat de ulcer in mod natural in 42 de zile. Au fost cativa pacienti care s-au vindecat chiar mai repede, 10-14 zile cu ajutorul sucului de varza.

Acest studiu care a fost intitulat “Vindeca rapid ulcerul peptic cu suc proaspat de varza”, a fost pur si simplu ignorat de catre expertii medicali. Cu toate acestea, acelasi studiu a fost repetat in 1952 si din nou in 1956 cu aceleasi rezultate: vindecarea rapida a ulcerului folosind suc de varza.

Sucul de varza contine o substanta numita metionina S-metil, numit uneori vitamina U. Studiul original a utilizat un litru de suc proaspat de varza cruda, care a fost consumat pe tot parcursul zilei. Subiectii au avut ulcere vindecate in 7,3 zile. Cu toate acestea trebuie sa consumi cel mai probabil suc de varza intre 10 pana la 14 de zile pentru a fi siguri ca ulcerul nu reapare.
Nu este interesant modul in care a fost disponibila aceasta informatie de mai mult de sase decenii dar in continuare este complet ignorata?

Numeroase studii de cercetare sugereaza ca flavonoizii pot fi un tratament eficient pentru ulcer peptic. Flavonoidele sunt in mod natural compusi din mai multe fructe si legume. Incearca sa mananci struguri, rosii, soia, varza, fructe de padure, legume, broccoli, spanac etc. Evita citricele deoarece acestea sunt bogate in acid care poate irita si mai mult ulcerul peptic.

Alte studii au aratat ca licorice deglycyrrhizinated pot ajuta la vindecarea ulcerului gastric mai repede.
Ulcerul se poate vindeca in mod natural. Daca iei orice medicamente prescrise, discuti cu medicul inainte de a consuma orice produs pe baza de plante pentru a evita interactiuni medicamentoase.

Cele mai citite articole

Articole relevante