Un compactor deseuri performant, must have pentru orice agent economic

Autor: Charmy

Un compactor deseuri performant, must have pentru orice agent economic, Charmy

Un compactor deseuri pentru o firma este o necesitate, indiferent de dimensiunile acesteia si de nisa pe care activeaza, deoarece permite economisirea de spatiu. Desi aparent nu este un utilaj nemaipomenit de complex, eficienta sa consta in aceea ca poate reduce volumul materialelor reciclabile de diferite tipuri in raporturi de pana la10:1.


Ce avantaje are un compactor deseuri?

1) diminueaza dezordinea si furturile;

2) salveaza costurile cu forta de munca;

3) reduce costurile de colectare;

4) reduce daunatorii purtatori de boli (insecte, rozatoare);

5) previne incendiile;

6) reduce mirosurile neplacute;

7) economiseste spatiul de depozitare si de parcare.


Nu e putin lucru ca sa fie redus volumul de munca cu reciclarea deseurilor cu trei sferturi, sa se reduca furturile angajatilor, sa se creeze un mediu sanitar curat pentru personal, dar si pentru clienti, daca ne referim, de exemplu, la cei ce intra in unitati de tip HoReCa.

Cele mai citite articole

Un compactor se potriveste bine in orice spatiu administrativ, nu ocupa loc mult, de aceea poate sa fie accesibil operatorului ce il va manevra foarte usor.

Personalul angajat poate sa respire usurat (la propriu si la figurat!) deoarece nu va mai fi incarcat cu responsabilitati zilnice neplacute, ba va fi chiar distractiv pentru acela ce va utiliza echipamentul de compactare deseuri performant.

Deoarece nimeni nu poate scapa de corvoada eliminarii materialelor reciclabile, macar antreprenorii pot ca sa rezolve aceasta problema simplu, ieftin si cu eficienta maxima. In plus, demersurile lor vor fi extrem de vizibile.


Inainte de a achizitiona un compactor trebuie avuti in vedere mai multi factori:

1) ce cantitate de deseuri rezulta din activitatea desfasurata;

2) fluxurile de productie si locul unde se depoziteaza deseurile in societatea comerciala respectiva;

3) la ce interval se ridica balotii de deseuri reciclabile.

Daca se ia optiunea cea mai buna se pot face economii importante cu ajutorul unei prese de balotat.

Pretul echipamentului de compactare se amortizeaza in timp rapid, pierderile se reduc substantial.

 

Unde se gasesc in Romania echipamente de reciclare performante?
Awe Compactors.ro este site-ul de prezentare al companiei Awe Waste Compactors, ce ofera reprezentantilor firmelor romanesti mici, medii si mari, diverse tipuri de compactoare, asa incat oricine poate sa gaseasca acel utilaj care ii serveste cel mai bine nevoile in materie de presare a deseurilor rezultate din activitatea desfasurata.

Cu vasta experienta in materie de furnizare de echipamente de reciclare deseuri profesionale, produse de catre branduri europene de top, cu mare experienta in acest sector, cei interesati pot gasi aici, la Awe Waste Compactors, tot ceea ce le trebuie pentru o prelucrare eficienta a materialelor refolosibile.

Cele mai citite articole

Articole relevante