Un echipament de supraveghere video performanțe, un must have pentru orice firmă

Autor: Charmy

Un echipament de supraveghere video performanțe, un must have pentru orice firmă, Charmy

Securitatea este imperativă pentru orice afacere, iar specialiștii Foxys știu cel mai bine acest lucru.

Paza bună contribuie la integritatea bunurilor firmei tale

Nu există profit fără activele necesare (fixe sau circulante) care să fie continuu în siguranță. Iată de ce o protecție a lor împotriva efracției este în zilele noastre mai importantă decât orice.

Mai întâi te aperi singur de hoți, abia în ultimă fază apelezi la autorități, care, de cele mai multe ori, nu prea fac mare lucru sau se mișcă foarte lent, iar tu rămâi cu paguba ori ajungi să recuperezi câte ceva în clipa în care deja este prea târziu.

Tocmai din acest motiv încearcă să comanzi din timp cel mai performant sistem de securitate video și alarmare în limita bugetului de care dispui.

Mai mult decât atât, dacă pe parcurs vei avea resursele necesare, nu ezita să îl schimbi cu unul și mai bun sau măcar să fii la zi cu toate actualizările pe care le poți face sistemului pe care l-ai instalat deja.

Chiar dacă ai paznici umani și canini, alege cel mai bun sistem de supraveghere pe care ți-l poți permite!

E bine să ai pază umană și chiar un ajutor canin, nu contestă nimeni acest lucru, dar, trebuie ca să recunoaștem cinstit că tehnologia de supraveghere video devine tot mai uimitoare pe măsură ce trece timpul, iar sistemele din această categorie devin tot mai smart și eficiente.

Asemenea echipamente video de protecție au acum niște funcții și caracteristici asemănătoare unui computer complex: senzori de mișcare și notificări mobile automate. Unele modele chiar vă permit să contactați instant organele de poliție, dacă este cazul.

Dezvoltarea tehnologică a condus, de asemenea, la modalități mai eficiente de gestionare a înregistrării și a stocării.

Chiar și proprietarii de afaceri mici au acces la sisteme de supraveghere extrem de puternice la prețuri relativ accesibile.

Când vine vorba de achiziționarea și implementarea unui nou sistem tehnologic de pază și protecție, majoritatea furnizorilor oferă echipamente ce prezintă un grad mare de personalizare, ceea ce înseamnă că se va putea adapta sistemul dorit la nevoile specifice ale afacerii dvs. de la un anumit moment. Indiferent dacă aveți nevoie de un sistem extins care să acopere mai multe locații sau doar câteva camere pentru a viziona magazinul dvs., există întotdeauna o soluție care să vă satisfacă nevoile de securitatea a bunurilor. Și încă la un preț mai mult decât convenabil.

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Consultanții Foxys sunt gata să vă sară în ajutor!

Beneficiile unui sistem de supraveghere bun

– Camerele de supraveghere nu numai că pot descuraja hoții de a mai opera, dar chiar pot ajuta în mare măsură autoritățile de aplicare a legii ca să captureze rapid orice jefuitor care și-a dus activitatea infracțională la capăt și a sustras anumite bunuri sau bani.

– Camerele video de monitorizare pot, de asemenea, să îmbunătățească responsabilitatea angajaților unei firme, să conducă la sporirea productivității în muncă și, uneori, chiar să reducă primele de asigurare. Desigur, personalul trebuie să fie înștiințat de existența sistemului de supraveghere instalat.

În timp ce camerele IP sunt în general mai scumpe decât cele analogice, costul total al unui sistem IP complet tinde să fie ușor mai mic decât cel al unui sistem analogic comparabil. Deoarece camerele IP au un câmp vizual mai larg, de asemenea, un sistem IP poate lucra adesea cu mai puține camere decât un sistem analogic. Motiv pentru care mulți clienți au ajuns ca să le prefere în locul celor clasice.

În funcție de nevoile dvs. speciale de securitate, veți dori să luați în considerare acele tipuri de camere potrivite, pe care să le utilizați în echiparea sistemului instalat la firma dvs.

Unele camere de securitate video sunt create special pentru interior și nu se vor comporta în exterior la fel de bine ca acelea proiectate anume pentru a filma în aer liber.

Dacă intenționați să utilizați camerele de supraveghere în exterior, asigurați-vă așadar că achiziționați modele rezistente la intemperii. În caz contrar, apa sau murdăria pot prejudicia calitatea fluxului video sau, mai rău, pot strica definitiv echipamentul respectiv.

Cele mai citite articole

Articole relevante