Un nou CUPLU la EXATLON? GIANI KIRITA a marturisit tot! S-ar fi intamplat la COTET: “S-A INTORS CU UN ZAMBET LARG!”

Autor: Charmy
Un nou CUPLU la EXATLON? GIANI KIRITA a marturisit tot! S-ar fi intamplat la COTET: “S-A INTORS CU UN ZAMBET LARG!”, Charmy

Geanina de la Extatlon il simpatizeaza pe Stefan, a dezvaluit Giani Kirita care a povestit o scena picanta in care a fost implicata concurenta.  Ea a intarziat la „cotet”, iar colegii ei de echipa au presupus ca a fost in compania lui Stefan.

„Cred ca de la petrecere Geanina il simpatizeaza pe Stefan, pe curcanul ala! Aseara am avut o surpriza! Geanina a intarziat la cotes si a avut un zambet. Ceva plutea in aer!”, a spus Giani, potrivit cancan.ro.

Cele mai citite articole

Catalin Cazacu a tachinat-o si el pe Geanina: „Asta e barfa zilei! Eu nu am vrut sa ma bag, dar dupa ce am luat 7 la karaoke m-am simtit ofensat. O parte din vulturi sunt luati, iar ceilalti doi vulturi au invatat din greselile pe care le-au facut. Am simtit ca pluteste dragostea in cotet”.

Cu toate acestea, Geanina de la Exatlon a tinut sa se apere: „Am lipsit, da…Am fost pe plaja si m-am uitat la stele o ora si jumatate si m-am gandit la mine si la ce imi doresc.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219281.html

Cele mai citite articole

Articole relevante