Urari de 8 Martie pentru invatatoare

Autor: Charmy

Urari de 8 Martie pentru invatatoare, Charmy

Cautati mesaje pentru felicitarea invatatoarei de 8 Martie? Iata in continuare cateva propuneri in acest sens, daca sunteti in pana de inspiratie.

In cursul anilor de scoala, unii profesori ne marcheaza mai mult decat altii.

Intr-adevar, unele cadre didactice au abilitatea de a transmite cunostintele intr-un mod aparte.

Invatatoarele pot face chiar mult mai mult!  Ele pot da un apetit nestavilit pentru invatare, ii ajuta pe cei mici sa exceleze la scoala si sa castige increderea in ei insisi.

Cautati mesaje pentru felicitari adresate invatatoarei de 8 Martie? Iata in continuare cateva propuneri in acest sens, daca sunteti in pana de inspiratie.

***

Exista putine doamne invatatoare ca dvs. in lume, atat de rabdatoare, corecte, intelepte si frumoase.

As vrea sa va felicit cu ocazia zilei de 8 Martie, sa va doresc ca nu doar in zilele de sarbatoare, dar in tot cursul anului, ca sa aveti parte doar de cuvinte minunate din partea celor dragi si a celor ce va respecta in mod deosebit.


Fiecare intalnire cu micutii dvs. scolari sa va aduca numai satisfactii la fel de mari ca si darurile minunate pe care le faceti mereu, indrumandu-i pe cei mici prin tainele invataturii!


Ramaneti la fel de frumoasa fizic si spiritual, fericita si sanatoasa, inconjurata de un ocean nesfarsit de bucurie si noroc!

***

Doamna invatatoare, permiteti-mi ca sa va felicit calduros de Ziua Internationala a Femeii. Vreau sa imi exprima admiratia deosebita fata de persoana dumneavoastra cu adevarat unica.

Dati mereu la clasa dovada de un profesionalism desavarsit. Prin farmecul personal pe care il aveti, reusiti ca sa inoculati usor in mintea si in inimile micutilor scolari cunostintele si experiente esentiale care le vor fi de folos pe parcursul intregii lor vieti.

De aceea, de 8 Martie, va adresez un infinit de multumiri deoarece sunteti unul dintre cei mai importanti oameni din destinul oricui elev ce de-abia a pasit pe bancile scolii. La multi ani de Ziua Femeii!

***

Draga noastra doamna invatatoare, permiteti-ne ca sa va felicitam cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, sa va dorim inspiratie si sa fiti mandra de realizarile tuturor copiilor din clasa dumneavoastra, sa va bucurati de respectul lor. Un soare luminos de primavara, multa fericire si bucurie va dorim acum, de 8 Martie!

***

Cu ocazia zilei de 8 Martie, draga noastra doamna invatatoare, va dorim tot binele din lume, tot ceea ce este mai frumos, ce este mai minunat!

Fie ca zilele din viata dumneavoastra sa fie la fel ca o vacanta de primavara magica, plina de daruri placute, emotie sincera,  incantare, momente fericite, flori parfumate si complimente sincere. Toate gandurile noaste bune cu ocazia Zilei Internationale a Femeii!

***

Va felicitam din inima cu ocazia placuta de 8 Martie. Va dorim o munca usoara la clasa, multe realizari in cariera si zile pline de bucurie. Fericirea pe plan profesional si personal, mult noroc si o sanatate perfecta!

***

De 8 Martie, draga noastra doamna invatatoare, va dorim tot ce este mai bun si mai minunat in aceasta lume. Fie ca orice zi din viata dumneavoastra sa fie precum o vacanta magica, incarcata de daruri placute, de emotii sincere, de momente de satisfactie si bucurie, de flori multicolore imbietor parfumate!

***

Infinita grija si profesionalismul de care dati mereu dovada in activitatea dumneavoastra la clasa sa va aduca bucurii pe termen lung, satisfactia ca ati contribuit esential la cresterea si educarea unor oameni buni si intelepti. Va dorim ca sa nu obositi niciodata, sa fiti inconjurata numai de frumusete si bucurie, asa incat sa continuati sa instruiti multe generatii de copii si de acum inainte, facandu-i pe micutii scolarei ca sa admire lucrurile simple care ne pot umple viata. Fiti pe deplin fericita si nu va pierdeti niciodata increderea in lucrurile bune. La multi ani si multa sanatate cu ocazia zilei de 8 Martie!

***

Doamna mea invatatoare, te felicit cu ocazia Zilei Internationale a Femeii.
Iti doresc multa inspiratie primavaratica si sa fii mereu infloritor de frumoasa, asa cum esti si acum. Zile pline de culoare si bucurie, oportunitati minunate si sa nu iti pierzi niciodata setea de a transforma in bine si frumos tot ceea ce atingi. Multa sanatate, rabdare cu noi la clasa, succese in activitatea profesionala, dar si pe plan personal!

***

Draga doamna invatatoare, vreau sa te felicit de 8 Martie.
Iti doresc multa inspiratie, succese mari la scoala si acasa, sa ai parte doar de evenimente magice, de multa fericire, iubire si prosperitate. Multumesc, invatatoarea noastra draga, pentru marea grija si atentie pe care ne-a demonstrezi zi de zi, pentru caldura pe care ne-o oferi cu generozitate. O primavara minunata!

Cele mai citite articole

***

Draga doamna invatatoare, vreau ca sa va felicit calduros de Ziua Internationala a Femeii si va doresc sincer ca sa fiti mereu in mijlocul unor evenimente fericite, pline de bucurie, care sa va umple viata, sa va pastreze mereu interesata de munca nobila pe care o desfasurati, sa aveti in mod constant o mare rezerva de energie pe care sa o dati si micutilor de la clasa. Ramaneti mereu o doamna vesela, unica si minunata!

***

Doamna invatatoare, felicitari pentru 8 Martie!
Va doresc inspiratie, creativitate debordanta, oportunitati fericite si multe succese la locul de munca si in viata personala!


Lasati ca sentimentele calde ale elevilor dumneavoastra sa va umple sufletul de energie, iar acest lucru sa se vada in rezultatele muncii dumneavoastra, care sa fie apreciate de parinti asa cum merita si in continuare.

Multa fericire, sanatate si noroc, pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra, draga noastra invatatoare!

***

Minunata noastra invatatoare, felicitari de Ziua Internationala a Femeii!!!
Va dorim sa fiti mereu fericita, sa aveti un salariu mai bun decat acum, elevii si parintii sa aprecieze mai bine eforturile pe care le faceti la clasa, sa aveti parte doar de surprize placute, de multe flori parfumate, de bucurii profesionale si familiale, fara nicio umbra de nor!

***

Cu ocazia Zilei Internationale Femeii, vreau ca  sa va multumesc cu recunostinta pentru calmul si intelegerea de care dati dovada atunci cand nu reusesc uneori ca sa scriu cele mai caligrafice litere, cand mai fac cate o greseala la dictare, ori cand mai uit cate un rezultat la tabla inmultirii. La multi ani de 8 Martie, o primavara plina de soare, care sa va aduca fericirea in suflet!

***

In aceasta zi minunata de 8 Martie, vrem sa va spunem ca invatatoare ca dumneavoastra nu se gaseste in intreaga lume. Va apreciem nespus, va respectam si va multumim pentru grija pe care ne-o purtati, pentru tot ceea ce ne invatati zilnic la clasa. Sunteti pentru noi ca o a doua mama. Fie ca totul sa infloreasca in calea dumneavoastra, sa aveti parte numai de bucurii si fericire. Nu sunteti doar un educator obisnuit, ci o zeita a cunoasterii, un inger, un adevarat miracol. Sunteti frumoasa, blanda, eleganta, o zana pe care am primit-o in dar. Va iubim, va respectam, de aceea vrem sa va felicitam din toata inima de 8 Martie. Va dorim sa aveti parte de o multime de flori si cuvinte frumoase din partea celor dragi!

Cele mai citite articole

Articole relevante