Usile interioare de sticla aduc lumina in casa ta

Autor: Charmy

Usile interioare de sticla aduc lumina in casa ta, Charmy

Extrem de moderne, alegerea unor usi de interior din sticla este o buna idee nu doar pentru delimitarea spatiului dintre doua incaperi sau dintre o camera si o terasa sau un balcon, ci si pentru a crea o atmosfera plina de optimism, luminoasa, extrem de prietenoasa, in locuintele unde ele sunt montate.

Criterii ce stau la temelia alegerii unei usi interioare de sticla
1) design-ul;

2) tipul de deschidere;

3) economia de spatiu pe care o realizeaza.

Usile interioare de sticla aduc lumina in casa ta, Charmy


Usile de sticla va permit ca sa va personalizati casa intr-un mod cu totul aparte, dar aveti mare grija cand le alegeti si la gradul de izolare termica pe care il ofera, pentru a nu tremura de frig iarna si a nu muri de cald in toiul verilor caniculare.


Ce spune acest tip de usi despre proprietarii lor?
Aceia care se orienteaza catre montarea unor usi interioare din sticla sunt, de regula, persoane extravertite, exuberante, amatoare sa guste din viata pe deplin, gata oricand sa primeasca musafiri si sa dea petreceri pline de culoare.


Cum alegem o usa din sticla?
Cand ne decidem ca sa cumparam o usa de sticla trebuie sa stabilim in primul rand ce tip de deschidere urmeaza ca sa aiba aceasta.

1) Cele mai frecvente sunt usile care basculeaza precum niste usi obisnuite din lemn sau metal, care se deschid pe o parte. Ele sunt dotate cu balamale speciale pentru a nu deteriora sticla si a o fixa bine, fiind si foarte sigure in functionare.

2) Usile glisante de sticla, mai rare, au avantajul ca permit o economisire a spatiului interior, deoarece aluneca de-a lungul peretelui pe o sina si pe anumite ghidaje speciale.

Cele mai citite articole

Acest tip de usi de sticla, glisante, se pot monta atat pentru a delimita anumite camere, de exemplu livingul de bucatarie, dar si un dormitor de un balcon, spre exemplu.


Usa de sticla transparenta, mata sau colorata?

Usile de interior din sticla pot ca sa fie atat transparente, mate, cat si in diverse nuante coloristice, uni ori in combinatii atent alese, motiv pentru care se potrivesc oricarei case.

Foarte spectaculoase sunt acele usi gen vitraliu, care filtreaza lumina intr-un mod cu totul special.

De asemenea, ele pot ca sa fie realizate in intregime din sticla securizata, dar si din alaturari moderne de sticla cu lemn si/sau metal.

Aceste usi alcatuite din mai multe materiale sunt menite ca sa imbine in chip fericit elementele de design contemporan cu niste proprietati deosebite in ceea ce priveste mentinerea caldurii si protejarea interioarelor respective impotriva zgomotelor exterioare.

Usa interioara nu doar ca are rolul de a separa fiecare incapere a casei, de a compartimenta locuinta alaturi de pereti, dar si de a pastra temperatura ambianta.

Pentru camera de toaleta, baie, ideal este a se pune o usa de sticla mata, din ratiuni de intimitate.

Livingurile, bucatariile, pot ca sa se bucure de privilegiul de a avea niste usi de sticla 100% sau de usi de interior confectionate din lemn in combinatie cu sticla, spre a le face mai luminoase, mai primitoare.

Precum se stie, o usa de lemn asigura o izolare termica si acustica foarte buna, dar nici usile de sticla moderne nu se lasa mai prejos, avand in vedere noile tehnologii utilizate la fabricarea acestora.

Kulttur este magazinul unde puteti gasi acele modele de usi de sticla senzationale, care vor aduce lumina, bucuria, in casa voastra. Usi cu geam dublu, cu geam securizat, usi din materiale combinate. Gasiti de toate aici.

Aveti curaj, comandati-le si montati-le in locuintele personale!

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil