Vacanta in Antalya pentru 2019 – Cele mai ieftine oferte

Autor: Charmy

Vacanta in Antalya pentru 2019 – Cele mai ieftine oferte, Charmy

Chiar daca iarna abia si-a intrat in drepturi foarte multi oameni abia asteapta concediul in vara pentru a se relaxa pe plaja, la soare. Cei care vor sa beneficieze de super ofere, aleg varianta early booking. Biletele sunt rezervate si platite in avans ceea ce inseamna ca beneficiarii se vor bucura de un discount substantial.

Printre cele mai apreciate destinatii de vacanta se numara Grecia si Turcia. Conditiile oferite de hotelieri sunt extraordinare, mancarea servita este extrem de gustoasa, iar peisajele incanta privirile. Daca in Turcia cuvintele de ordine sunt opulenta, abundenta, in Grecia acestea sunt naturalete, intimitate, familiaritate. In functie de ce anume isi doreste fiecare turist sa aiba parte in timpul concediului, aceste doua minunate tari reusesc sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Turistii decid sa se intoarca de fiecare data cu placere aici pentru a trai noi si noi experiente.

Antalya, spre exemplu, este una dintre cele mai indragite regiuni. O vacanta in Antalya pentru 2019 nu ar trebui ratata, in special datorita faptului ca hotelurile disponibile sunt unele dintre cele mai frumoase. Conditiile sunt de 4 si 5 stele motiv pentru care turistii se vor simti extraordinar de bine. Indiferent de varianta aleasa, fiecare hotel pune la dispozitie o zona cu piscine unde turistii pot lenevi la soare cat e ziua de lunga. In plus, regimul all inclusiv sau ultra all inclusiv presupune un consum nelimitat de bauturi, atat alcoolice, cat si non-alcoolice. Suna bine, nu?

Cele mai citite articole

De ce ar trebui turistii sa aleaga o vacanta in Antalya pentru 2019

Vacanta in Antalya pentru 2019 – Cele mai ieftine oferte, Charmy

In primul rand, zona este una cu adevarat spectaculoasa. Antalya este un vechi port cu iesire la Marea Mediterana unde turistii pot admira diverse ambarcatiuni. Apa are o nuanta de albastru extraordina, iar plaje cu nisip fin sunt desprinse parca din basm. Turistii pot vizita cartierul vechi sau se pot plimba pe strazile inguste la umbra palmierilor. Cei care sunt in cautarea unor locuri mult mai pitoresti, pot face o excursie prin satele din jur acolo unde timpul parca a stat in loc. Localnicii sunt extrem de primitori si se vor bucura de prezenta oaspetilor. De asemenea, Antalya este un important centrul turistic fiind punctul de legatura intre Istanbul, Capadocia sau Ankara. Turistii au posibilitatea sa exporeze, sa viziteze cat mai multe regiuni astfel incat sa profite la maxim de vacanta petrecuta pe teritoriu turcesc.

Plajele sunt principala atractie a Antalyei. Turistii nu ar trebui sa rateze plaja Lara, una dintre cele mai populare. Turistii se pot plimba linistiti pe malul marii, pot surprinde apusul sau pot face o baie in apa calda si curata.

Este mai mult decat evident faptul ca turistii nu trebuie sa rateze o vacanta in Antalya pentru 2019. Bazarurile sunt pline de suveniruri, de haine si accesorii care le vor atrage pe femeie si ii vor face pe domni sa bage adanc mana in buzunar. Mai mult decat atat, tot aici turistii se pot bucura de o gama variata de sporturi de apa, ideale pentru pasionati.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil