1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Vasul de toaleta clasic versus vas WC suspendat: avantaje si dezavantaje

Autor: Charmy

Vasul de toaleta clasic versus vas WC suspendat: avantaje si dezavantaje, Charmy

Alegerea vasului de toaleta pentru locuita reprezinta o provocare si o sarcina importanta. Oamenii isi petrec o buna parte din zi in intimitatea baii, pe vasul de toaleta. De aceea, inainte de a face o asemenea investitie, trebuie sa ia in calcul toate variantele pe care le au la dispozitie. Un vas WC suspendat este o piesa de ultima generatie, care va atrage imediat atentia cumparatorilor.

Vas de WC normal, cu rezervor propriu sau suspendat?

Pana nu demult, singura solutie pe care o aveau la indemana cumparatorii care doreau sa faca mici modificari in baie era vasul de WC normal, care se monteaza pe pardoseala, in tandem cu un rezervor situat la semi-inaltime. Vasul normal de toaleta poate fi montat in orice tip de baie, indiferent de dimensiuni si de stilul de amenajare.

Pe de alta parte, vasul de WC cu rezervor propriu poate fi achizitionat la set, avand rezervorul deja integrat, insa acesta nu este recomandat in baile de mici dimensiuni. Vasul de WC suspendat da un plus de rafinament baii. Rezervorul nu mai este la vedere, spatiul din jurul vasului va fi mult mai usor de curatat, iar baia va arata impecabil. Una din cele mai moderne si mai accesibile solutii pentru modernizarea baii este vasul de toaleta suspendat.

Cele mai citite articole

Avantajele unui vas WC suspendat

Vasul de toaleta suspendat este montat pe peretele baii, cu rezervorul ascuns in spatele unui perete placat cu faianta. Acest tip de toaleta are o amprenta la sol de dimensiuni reduse, nu are nevoie de mult spatiu pentru instalare si ofera utilizatorilor posibilitatea curatarii eficiente si usoare. Baia devine o incapere amenajata cu stil, deoarece, din punct de vedere estetic, vasul de WC suspendat este un element de design cu rol functional.

Vasul de toaleta suspendat este avantajos si din punctul de vedere al spatiului. Acesta nu ocupa spatiu la sol si poate fi amplasat pe orice perete care se afla in legatura cu reteaua de apa. Astfel se deschid multiple oportunitati de amenajare a baii, indiferent daca proprietarul opteaza pentru un design clasic, minimalist, modern sau elegant.

Nu in ultimul rand, montajul si intretinerea reprezinta avantaje importante ale vasului de toaleta suspendat. Acesta se monteaza usor, utilizatorul avand libertatea de a stabili inaltimea necesara si nu va trebui sa mai spele si rezervorul. In plus, sub toaleta se poate curata cu usurinta, fara a mai exista rosturi incapatanate.

Vasul de toaleta suspendat creeaza impresia de spatiu, ajuta la mentinerea facila a curateniei in baie si da un aspect modern incaperii. Oferta magazinului Bagno include vase de WC suspendate clasice, din ceramica sanitara, prevazute cu evacuare orizontala si cu alimentare prin partea inferioara a vasului. Montajul se realizeaza usor si rapid, fiecare produs vine cu garantie si cu o descriere completa a avantajelor pe care le ofera si a caracteristicilor pe care le are.

Pentru modernizarea baii, vasul de toaleta suspendat reprezinta cea mai buna varianta, atat din punct de vedere estetic, cat si functional.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner