VESTI TOT MAI TRISTE despre Ionela Prodan! Medicii au luat o DECIZIE RADICALA in urma cu o zi: “Nu mai poate manca NIMIC! S-a apelat la…”

Autor: Charmy
VESTI TOT MAI TRISTE despre Ionela Prodan! Medicii au luat o DECIZIE RADICALA in urma cu o zi: “Nu mai poate manca NIMIC! S-a apelat la…”, Charmy

Boala Ionelei Prodan s-a agravat din nou! Surse apropiate sustin ca artista este hranita doar prin perfuzii, din cauza ca starea de sanatate s-a inrautatit. 

“Cantareata se simte rau si nu mai poate manca. Anamaria, fata ei, ii dadea cu lingurita supele pana acum, dar, de o zi, femeii ii este foarte dificil si sa mestece. De aceea, pentru a o stabiliza, medicii au preferat sa apeleze la calea artificiala pentru tratament si alimentare”, au dezvaluit surse citate de wowbiz.ro.

Aceasta evolutie nefericita are loc dupa ce starea Ionelei Prodan se ameliorase o perioada.

“Artista se afla in continuare sub tratament medicamentos, sub atenta supraveghere a doctorilor. Uneori se simte bine, alteori simte rau! Este greu de spus ceva concret! Nimic nu este sigur! Nici noi nu stim daca situatia se va imbunatati sau de la o ora la asta se va schimba”, au spus apropiatii in urma cu cateca zile.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219402.html

Articole relevante

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!