VESTI TOT MAI TRISTE despre Ionela Prodan! Medicii au luat o DECIZIE RADICALA in urma cu o zi: “Nu mai poate manca NIMIC! S-a apelat la…”

Autor: Charmy
VESTI TOT MAI TRISTE despre Ionela Prodan! Medicii au luat o DECIZIE RADICALA in urma cu o zi: “Nu mai poate manca NIMIC! S-a apelat la…”, Charmy

Boala Ionelei Prodan s-a agravat din nou! Surse apropiate sustin ca artista este hranita doar prin perfuzii, din cauza ca starea de sanatate s-a inrautatit. 

“Cantareata se simte rau si nu mai poate manca. Anamaria, fata ei, ii dadea cu lingurita supele pana acum, dar, de o zi, femeii ii este foarte dificil si sa mestece. De aceea, pentru a o stabiliza, medicii au preferat sa apeleze la calea artificiala pentru tratament si alimentare”, au dezvaluit surse citate de wowbiz.ro.

Cele mai citite articole

Aceasta evolutie nefericita are loc dupa ce starea Ionelei Prodan se ameliorase o perioada.

“Artista se afla in continuare sub tratament medicamentos, sub atenta supraveghere a doctorilor. Uneori se simte bine, alteori simte rau! Este greu de spus ceva concret! Nimic nu este sigur! Nici noi nu stim daca situatia se va imbunatati sau de la o ora la asta se va schimba”, au spus apropiatii in urma cu cateca zile.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219402.html

Cele mai citite articole

Articole relevante