Vitrinele din sticla pentru magazine protejeaza produsele expuse si sunt usor de realizat

Autor: Charmy

Vitrinele din sticla pentru magazine protejeaza produsele expuse si sunt usor de realizat, Charmy

Ca sa fie vanduta orice marfa am avea trebuie sa fie expusa. Expunerea produselor este foarte importanta atat pentru vanzatori, cat si pentru consumatori. In magazine mai mici sau in spatii comerciale mari produsele sunt expuse in vitrine. In vitrine produsele stau in siguranta, sunt ferite de umezeala sau de praf, de socuri, daca au un grad de transparenta mare vitrinele pot fi foarte bune pentru a putea studia produsul inainte de a cumpara ceva.

Noile tipuri de vitrine pentru magazine sunt realizate din sticla de calitate, rezistenta la zgarieturi si la uzura, sigure pentru utilizare in orice spatii. O vitrina trebuie sa fie usor de organizat si de aranjat, trebuie sa aiba spatiu cat mai mare si sa garanteze protejarea bunurilor expuse. Cei de la Xglas sunt constienti de aceste lucruri si au adus pe piata vitrine pentru magazine din materiale de buna calitate, la preturi mici, produse cu cele mai noi tehnologii din domeniu. Pentru interior si exterior vitrinele de la Xglas sunt produse rapid, au asigurat montaj si mentenanta, au sticla speciala pe suport ultraclear si sticla serigrafiata pe contur de calitate, cu feronerie speciala, profile din inox, vopsite in camp electrostatic. Sticla e securizata, vitrinele sunt foarte sigure, au deschideri mari, sistemele de inchidere sunt armonice sau cu parcare.

Cele exterioare au folii de laminare rezistente la actiunile razelor UV, protejand obiectele de decolorar, rezista sub actiunea vantului si a ploilor sau a zapezilor. Podusele de la xglas au garantie, se livreaza in cel mai scurt timp de la finalizarea productie, echipele de specialisti au studii in domeniu si pot oferi oricand informatii tehnice despre fiecare element si tip de sticla folosit. Firma are oameni care masoara in teren locul unde vor fi puse vitrinele si stabilesc dimensiunile in asa fel incat fiecare vitrina sa corespunda exigentelor si nevoilor clientilor. Vitrinele din portofoliul firmei amintite corespund criteriilor de calitate si rezistenta acceptate la nivel european, au design modern si elegant si se pot utiliza oriunde e nevoie de ele.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Articole relevante