Vrei dezvoltare profesionala la cote maxime? Alege cursul de project management

Autor: Charmy

Vrei dezvoltare profesionala la cote maxime? Alege cursul de project management, Charmy

Daca simti ca ai ajuns in punctul in care doresti mai mult de la tine pe plan profesional, vrei sa iti imbunatatesti nivelul cunostintelor, doresti sa obtii competente deosebite si un nou set de aptitudini sau esti nemultumit de locul de munca si iti doresti un nou job intr-un domeniu ce nu are cum sa nu fie de viitor, atunci te sfatuiesc sa te gandesti serios la un curs de project management .

Pentru a putea fi un bun manager de proiect trebuie ca inainte de a te apuca de curs sa ai anumite calitati ce te vor ajuta in timpul procesului de invatare, printre care: sa ai o viziune asupra directiei in care te indrepti, sa fi un bun comunicator, sa fi un om integru si entuziast si sa ai capacitatea de a inspira, promova si incuraja.    

Despre managementul de proiect se poate spune ca include planificarea, organizarea, monitorizarea, controlarea si gestionarea resurselor si sarcinilor, pentru a urmari atingerea unor obiective, in cazul in care exista anumite conditii privind timpul, resursele si costurile.

Un proiect este o activitate unica, care va avea ca rezultat generarea unui rezultat specific. Gestionarea proiectului include elaborarea unui plan de proiect care implica definirea si confirmarea obiectivelor proiectului, modul in care acestea vor fi realizate, identificarea sarcinilor si cuantificarea resurselor necesare si determinarea bugetelor si termenelor pentru finalizare.

O data cu terminarea acestui curs de project management, o sa inveti:

  • sa gestionezi profitabil toate proiectele la care vei lua parte
  • sa aplici tehnici specifice pentru a lua decizii profitabile
  • sa conduci activitatile ce au loc in cadrul unui proiect
  • sa fiti convingatori prin strategiile si tehnicile de comunicare, atat de necesare succesului in afaceri
  • sa pui in aplicare toate cunostintele invatate in cele mai variate domenii si industrii, printre care industria IT, banci, firme de constructii, firme de consultanta, firme ce se ocupa cu cercetarea sau chiar servicii publice
  • veti putea conduce atat proiecte mici, cat si proiecte unde fac echipa peste 200 oameni
  • sa dobandesti abilitati de lucru cu instrumente specifice managementului de proiect

Indiferent de gradul de dezvoltare profesionala, chiar daca doresti aprofundarea cunostintelor deja acumulate sau vrei sa ajungi la un nivel de top managerial, cursurile de calificare de la Codecs  te vor ajuta sa ajungi acolo unde vrei, datorita celor peste 25 ani de experienta si ariei mare acoperire a domeniilor de activitate

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Articole relevante