1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

3 cele mai bine plătite joburi în IT

Autor: Charmy
3 cele mai bine plătite joburi în IT, Charmy

În general, joburile în domeniul IT îți oferă o multitudine de beneficii, printre care se numără și remunerația consistentă. Așadar, dacă ești o persoană creativă, perseverentă și pasionată de programare este timpul să apelezi la recrutare IT! Cu ajutorul specialiștilor poți descoperi care este cel mai potrivit job pentru tine. 

Ești novice în domeniu sau dorești să te reorientezi către un alt loc de muncă? Pe lângă activitatea pe care urmează să o desfășori propriu-zis, salariul reprezintă o motivație în plus. Așadar, desigur că vei dori să te orientezi către o sumă care într-adevăr să te mulțumească. 

Recrutări IT – Care sunt cele mai bine plătite joburi în IT în 2022?

Cele mai citite articole

Domeniul se află într-o continuă dezvoltare, astfel atât remunerația, cât și importanța anumitor joburi este influențată. Așadar, cele mai bine plătite locuri de muncă în IT în 2022 sunt următoarele:

  • Java Developer – Din ce în ce mai multe firme de recrutare IT pun la dispoziție posturi de programatori în Java. Reprezintă un limbaj de programare utilizat atât în programare, cât și în soluții software aplicate. De asemenea, este utilizat în unele dintre cele mai populare aplicații, precum Netflix, LinkedIN sau Gmail. Salariul brut al unui astfel de post poate varia între 10.300 și 32.000 lei.
  • Python Developer – Python reprezintă un limbaj de programare multifuncțional, utilizat în diverse aplicații, printre cele mai mari numărându-se Google sau Yahoo! Salariul brut al jobului poate varia între 13.000 și 28.000 lei. De asemenea, un avantaj foarte important este facilitarea învățării limbajului și punerii lui în aplicare. 
  • Front End Developer – Postul nu face referire la un anumit limbaj de programare, ci la implementarea unui design web. Astfel, reprezintă opțiunea ideală pentru cei care s-au axat pe învățarea unei game vaste de limbaje. De asemenea, este un job care necesită multă creativitate. Salariul brut pentru un post de Front End Developer poate varia între 9.400 și 26.500 lei. 

Așadar, documentează-te înainte de a-ți selecta viitorul job în IT și alege-ți cea mai potrivită variantă. Până la urmă, orice activitate profesională trebuie să fie desfășurată cu plăcere. 

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner