Fii o apariție chic cu cele mai deosebite bijuterii din aur din colecția TEZAUR

Autor: Charmy
Fii o apariție chic cu cele mai deosebite bijuterii din aur din colecția TEZAUR, Charmy

Fiecare femeie dorește să își asigure a apariție chic în orice context al vieții, la o petrecere, la o întâlnire și chiar în situațiile de zi cu zi, la serviciu, la cumpărături sau la plimbare. Își alege cu grijă ținuta, își îngrijește aspectul feței și al părului și adaugă un plus de strălucire și personalitate apariției cu ajutorul accesoriilor.

Cu bijuterii din aur, nicio femeie nu poate da greș. Acestea vor fi întotdeauna expresia rafinamentului, eleganței și feminității și vor adăuga acel plus de strălucire care îi asigură farmecul și îi sporesc încrederea în sine.

Pentru o apariție spectaculoasă alege să porți bijuterii din aur sau cu diamante cu o estetică modernă, cu finisaje deosebite. În gama de bijuterii pusă la dispoziție de magazinul TEZAUR Shop vei regăsi numeroase modele spectaculoase sau într-o estetică simplă, dar elegantă și rafinată, toate la prețuri atractive. 

O pereche de cercei din aur pune în evidență chipul

Alegerea cerceilor potriviți este legată atât de îmbrăcăminte, de ocazia cu care vor fi purtați, de forma feței, dar și de personalitatea femeii. Ținutelor vaporoase, de vară, romantice, cu imprimeuri florale li se potrivesc cercei mai lungi sau mai mari, în timp ce outfiturilor office și austeritatea hainelor de iarnă, care acoperă gâtul va cere incontestabil cercei mai mici, cu șurub sau rotițe sigure. 

Cele mai citite articole

Pentru petreceri și ocazii deosebite, se aleg cercei din aur strălucitor, alb, galben sau roz, în funcție de preferințe, mai opulenți sau cercei cu pietre prețioase. Estetica acestora vor asigura o notă de strălucire întregului look. Pentru purtarea permanentă, în ținute casual, se poate opta pentru cercei care să spună o poveste despre personalitatea femeii care îi poartă, un simbol sau o nuanță deosebită, cum ar fi aurul roz, o combinație de mai multe culori de aur. Doamnele și domnișoarele pot alege ca design flori, potcoave, inimi, fluturi, fundițe sau semnul infinitului.

Forma feței poate fi evidențiată sau corectată optic prin alegerea unor cercei potriviți. Forma ovală a feței permite orice model de cercei, în timp ce pentru un chip rotund  este indicat să se aleagă cercei cu formă alungită sau ascuțită. Pentru femeile cu forma pătrată a feței, o alegere bună o constituie cerceii cu forme delicate și linii curbe. Iar pentru forma triunghiulară a feței se recomandă alegerea unor cercei cu partea mai lată în zona bărbiei, care să echilibreze optim trăsăturile.

Un pandantiv din aur – o semnătura personală

Indiferent de vârstă, doamnele și domnisoarele pot adăuga o semnătura personală în ținuta lor prin purtarea unui pandantiv din aur cu semnificație aparte pentru ele. Inițiala numelui sau un cuvânt motivațional sau caracteristic pentru persoana care poarta pandantivul poate fi o idee bună. O inimă din aur dăruită de cineva drag va fi purtată cu emoție și energie bună. 

Simbolurile religioase au avut dintotdeauna succes și au fost folosite în confecționarea podoabelor din aur. O cruce, un înger sau o icoană în miniatură reprezintă adesea atât un talisman, cât și o bijuterie discretă și rafinată, potrivită oricărui tip de ținută.

Opțiunile sunt nenumărate când este vorba despre bijuterii din aur. Femeile pot alege una sau mai multe podoabe care să le asigure o apariție chic în orice situație. Bijuteriile din aur au avantajul că vor fi întotdeauna la modă și vor constitui mereu marca eleganței și bunului gust.

Cele mai citite articole

Articole relevante