3 idei de cadouri de casă nouă pentru când nu ai inspirație

Autor: Charmy
3 idei de cadouri de casă nouă pentru când nu ai inspirație, Charmy

Alegerea unui cadou de inaugurare a casei este o modalitate generoasă de a felicita pe cineva sau a le ura bun venit în cartier. Cu toții putem empatiza cu un nou proprietar căruia poate ii lipsesc încă atâtea lucruri necesare într-o casă. Chiar dacă cumperi un cadou pentru un prieten, un membru al familiei sau chiar pentru un vecin nou, e bine de știut că acestea nu trebuie să fie extravagante sau foarte scumpe, cu atât mai mult, un cadou util poate să fie mult mai apreciat și să dureze pentru o lungă perioada de timp. Dacă ai rămas în până de idei, citește mai departe și inspiră-te din cele 3 idei de cadouri practice pe care le avem pentru ține. 

Lenjerie de pat 

Lenjeriile de pat sunt o formă de cadou foarte des întâlnită. Deoarece lenjeriile de pat sunt folosite de toată lumea fără excepție, acestea reprezintă un cadou perfect care poate fi folosit în fiecare seară pe o perioada îndelungată. Acestea durează ani de zile, dacă sunt dintr-un material de calitate, și pot să reprezinte o alegere extrem de utilă, mai ales într-o casă nouă.

Alege să dăruiești o lenjerie pat din bumbac într-o nuanță neutră, pentru a te asigura că se va potrivi cu decorul dormitorului. Culoarea bej va reprezenta mereu o alegere potrivită. De asemenea, pentru că bumbacul este un material hipoalergenic și respirabil, este ideal pentru așternuturile de pat, asigurând prospețime și curățenie pentru mai multă vreme. Un cadou de casă nouă atât de util și ideal pentru oricine! 

Plante 

Cele mai citite articole

Plantele vor fi mereu o alegere foarte inspirată când vine vorba despre cadouri de casă nouă. Acestea nu sunt doar frumoase și amenajează într-un mod plăcut orice spațiu, dar  plantele de apartament simbolizează creșterea și schimbarea în viață, făcându-le cadoul perfect pentru inaugurarea casei pentru cei care încep un nou capitol în viața lo. De asemenea, este cunoscut faptul că sunt de ajutor mințîi, corpului și având proprietăți liniștitoare și de purificare a aerului.

Există o mare varietate, astfel încât să poți să alegi o specie de plantă care să se muleze pe stilul de viață al locatarilor și de timpul de care aceștia dispun pentru a le îngriji. Câteva tipuri de plante care nu necesită atenție foarte sunt suculentele (Aloe Vera), Sansevieria (limba soacrei), bambusul sau Monstera. 

Card cadou 

Știm, ideea de a dărui carduri cadou poate să pară impersonală și un mod de a dărui pentru care s-a depus foarte puțin efort. Însă, de cele mai multe ori poate să fie alegerea ideală, în special pentru acele persoane de care nu suntem foarte apropiate sau pentru a dărui acele obiecte care sunt necesare dar care nu știm dacă s-ar potrivi în casă respectivă. Decât să dăruim un obiect de a cărui utilitate sau dimensiune nu suntem siguri, mai bine ar fi ca proprietarul casei să își aleagă chiar el obiectele de care are nevoie. 

De exemplu, poate un prieten s-a mutat la casă nouă și are nevoie de o saltea de calitate. Nu avem cum să cunoaștem dimensiunile cadrului de pat, iar în acest caz ar fi cel mai propice ca acesta să își aleagă singur salteaua în funcție de nevoi, iar un card cadou l-ar putea bucura enorm. 

Folosește o metodă creativă pentru a dărui cardul, cum ar fi într-o cutie cu bomboane cu ciocolată, într-o vaza pentru flori sau chiar într-o pusculita care simbolizeaza norocul la bani!

Cele mai citite articole

Articole relevante