1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

3 idei de design interior care vor schimba aspectul casei tale

Autor: Charmy
3 idei de design interior care vor schimba aspectul casei tale, Charmy

Designul casei tale poate fi îmbunătățit fără să fie nevoie de o renovare majoră. Există o mulțime de artificii estetice la care poți apela atunci când vrei să schimbi aspectul casei, dar nu vrei să începi o reamenajare care implică timp, energie și resurse financiare, iar rezultatul nu este unul de neglijat. Ți-am pregătit 3 idei de design interior care vor schimba aspectul casei tale, simplu și rapid.

Atmosferă cozy, cu șemineu decorativ

Cu toții știm cât de confortabil te simți într-o cabană de munte, încălzită de un șemineu. Atunci când stai la bloc, sau chiar la o casă fără horn, te poți folosi de un semineu decorativpentru a obține același efect. Acestea sunt realizate dintr-un amestec de polistiren expandat, laminat cu rășină minerală, ceea ce le face rezistente la șocuri.

Chiar dacă nu îl vei putea folosi ca sursă de căldură, ai posibilitatea să îl umpli cu lemn, pentru o imagine rustică și îl poți utiliza ca suport pentru decorațiunile tale favorite. În plus, avantajul este că îl poți vopsi în ce culori dorești.

Finisajele importante

Detaliile fac diferența, iar o casă nefinisată este o casă al cărei aspect nu pare îngrijit. Îmbinările inestetice, cablurile și țevile neacoperite reprezintă elemente care poate impacta major aspectul casei.

Cele mai citite articole

Din acest motiv, este important să folosești plinta decorativași baghete și cornișe pentru tavan. Pe acestea le poți vopsi în culoarea de care ai nevoie, astfel încât să se potrivească cu designul casei tale. În afară de partea estetică, plintele decorative au și rol funcțional, deoarece feresc cablurile de umezeală sau lovituri, ajutând la o longevitate mai mare a instalației electrice. 

Combinații de textile

O casă fără perdele sau draperii pare, de asemenea, neterminată. În același timp, dacă vrei să schimbi aspectul casei fără să umbli la mobilier, pereți sau parchet, poți schimba textilele.

Alege perdele noi, într-o culoare deschisă, cu o draperie asortată. Apoi, dacă vrei să dai un nou aspect canapelei, folosește-te de o pătură groasă, sau de o cuvertură și alege multe perne în culori și materiale diverse.

Covoarele sunt ideale pentru împărțirea spațiilor, mai ales atunci când ai open space. De exemplu, poți delimita partea de dining cu ajutorul unui covor, și poți utiliza un alt covor pufos în partea unde ai canapeaua.

Designul casei tale se poate schimba foarte ușor atunci când te folosești de mici elemente de design care au în același timp un impact major. Îți poți găsi oricând inspirația online, deoarece există sute de site-uri de profil care abordează toate stilurile. Începe prin a căuta o colecție de imagini și apoi găsește elementele de care ai nevoie, în funcție de stilul și cromatica care se potrivesc cu lucrurile pe care le ai deja în casă.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner