1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Cele mai populare sloturi progresive la cazinouri online

Autor: Charmy
Cele mai populare sloturi progresive la cazinouri online, Charmy

Dacă păcănelele sunt atât de populare printre jucători se datorează şi prezenţei unui premiu suplimentar pe care toată lumea îl cunoaşte sub denumirea de jackpot. Şi dacă acesta mai este şi unul de tip progresiv, atunci aceste sloturi sunt fără îndoială cele mai accesate jocuri din oferta oricărui cazino.

Simpla idee de a câştiga într-o fracţiune de secundă un jackpot progresiv care se termină în multe zerouri este de fapt motorul care pune în acţiune un jucător. Cum aceste premii fabuloase se acordă indiferent de miza practicată, vânătoarea este permisă oricărui tip de jucător şi mai ales oricărui buget.

Dar şi printre sloturile care au ataşate aceste premii fabuloase îşi fac loc unele extrem de accesate de jucători şi care devin în acest fel foarte populare. Despre ce sloturi cu jackpot progresiv populare să nu ratezi am decis să detaliem în rândurile următoare aşa că dacă eşti interesat parcurge-le cu atenţie.

Megasaur

Dacă primeşti rotiri fara depunere pe platforma unde activezi în calitate de client este posibil să îl foloseşti la sloturile indicate în promoţie. Eşti premiat în acest fel de cazino pentru activitatea ta intensă şi în acest fel ţi se dă o şansă suplimentară de a realiza şi venituri financiare suplimentare.

Şi dacă reuşeşti să faci acest lucru poţi intra şi pe slotul Megasaur, acolo unde pe ecran te va aştepta o surpriză de proporţii. Real Time Gaming, producătorul jocului, îţi propune o temă inedită care nu are cum să nu îţi placă, cea a animalelor preistorice.

Peste tot pe ecran apar diverşi dinozauri care se întrec în a acoperi cât mai multe din cele 25 de linii de plată pe care slotul le oferă. Volatilitatea este una medie aşa că împreună cu cele 25 de linii de plată slotul cedează câştiguri dese şi destul de mari ca valoare.

Jocul îţi aduce tot ce îţi doreşti, pictograme intens colorate, funcţii de wild dar şi speciale declanşate de scattere. Şi dacă eşti chiar norocos poţi activa unul dintre cele 3 nivele de jackpot progresiv, Minor, Major şi Mega.

Cele mai populare sloturi progresive la cazinouri online, Charmy

777 Deluxe

Ai în faţă un slot intens colorat pe care vor ateriza de fiecare dată pictograme diverse de fructe şi simboluri considerate norocoase. Deci o să ai parte de pepeni verzi, struguri, lămâi şi portocale dar şi de simbolul Bar, cel al şeptarului norocos şi al clopoţelului de aur.

Pentru că este varianta Deluxe, în slot toate aceste simboluri vor fi colorate intens cu culori la fel de stridente. Predomină culoarea mov electric şi tot în aceeaşi culoare electrizantă vei vizualiza orice câştig pe care slotul îl cedează.

Ideea aparţine unui producător de care este posibil să nu fi auzit, WOOHOO, dar care se remarcă tocmai prin aceste culori stridente care îi însoţeşte simbolurile din joc. Producătorul da însă dovadă de generozitate şi publică un RTP de peste 96%, astfel încât să ştii încă de la început că slotul este pus pe plată.

Şi dacă eşti în căutarea unui jackpot progresiv ai nimerit exact unde trebuie. Există totuşi o condiţie de câştigare a acestui bonus, trebuie să fi în modulul de speciale unde vei vedea o singură coloană de şeptari de 3 culori.

Cele mai citite articole

Se poate câştiga în acest modul de premiere până la de 50 de ori miza jucată sau chiar marele jackpot progresiv. Acesta este câştigat doar atunci când pe ecran apar 3 şeptari de culoare galbenă, caz în care runda bonus se încheie şi suma adunată în jackpot se debitează în contul tău de jucător.

Aztec Millions

Tema civilizaţiilor care şi-au lăsat amprenta asupra omenirii este pusă cum nu se poate mai bine în evidenţă în acest slot de către producătorul Real Time Gaming. Aztecii şi totemurile lor sunt simbolurile de forţă ale jocului şi aleg să aterizeze pe o arhitectură deja clasică de 5 role dispuse pe 3 rânduri.

Le ajută în formarea câştigurilor şi cele 25 de linii de plată fixe cu care slotul este construit dar şi funcţiile speciale pe care jocul le oferă. Vei avea deci parte în joc de simbolul wild dar şi de cel de scatter, responsabil cu cedarea specialelor.

Ai nevoie doar de 3 asemenea simboluri pentru a câştiga 5 speciale, 4 îţi vor aduce 15 în timp ce 5 scattere îţi vor dărui nu mai puţin de 25 speciale. Şi pentru ca lucrurile să evolueze din ce în ce mai bine, ai la dispoziţie şi funcţia de re declanşare a acestor învârtiri gratuite.

În funcţie de numărul de scattere care apar pe durata specialelor iniţiale poţi avea parte de 1, 2, 5, 15 şi 25 de jocuri suplimentare. Şi evident că poţi intra şi în posesia unui jackpot progresiv colosal, dacă obţii la o învârtire de role o linie de 5 simboluri cu logo-ul jocului.

Cele mai populare sloturi progresive la cazinouri online, Charmy

Gladiator

Playtech a avut ideea genială de a pune pe rolele acestui joc tema centrală a filmului cu acelaşi nume. Nu vei vedea însă lupte sângeroase dar în schimb vei avea parte de toate personajele importante din acest film.

Totul debutează cu o arhitectură de joc distribuită pe 5 coloane dispuse pe 3 rânduri pe care personajele din film se străduiesc să apară pe cât mai multe din cele 25 de linii de plată cu care jocul este construit.

Jocul oferă pictograma scatter, cea care este simbolizată de Colosseum şi care determină apariţia de speciale. Trebuie numai ca 3 asemenea simboluri să aterizeze pe ecran pentru ca să poţi intra în posesia a 4 sau 12 speciale însoţite fiecare de multiplicatori de la 1 la 3.

Simbolul wild al jocului este însă cel mai căutat în joc atât pentru faptul că înlocuieşte orice altă pictogramă a jocului dar mai ales pentru că declanşează jackpotul progresiv. În cazul în care aceste simboluri apar pe rola 2, 3 şi 4, se declanşează modulul de bonus jackpot.

Jocul va afişa pe ecran un număr de 9 coifuri care sunt realizate din 3 metale, din bronz, din argint şi din aur. Fiecărui metal din care coiful este construit îi este ataşat un jackpot, aşa că pentru a intra în posesia unui nivel din acest premiu progresiv va trebui să întorci 3 coifuri identice.

Concluzie

Un slot popular este fără îndoială acel joc care atrage atât prin tematica sa dar mai ales prin câştigurile pe care le poate oferi. Şi dacă are ataşat şi un jackpot progresiv popularitatea acestuia va atinge fără discuţie cote nebănuite. Alege deci unul dintre sloturile prezentate mai sus, selectează cea mai bună miza şi loveşte jackpot-ul. Succes!

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner