Avantajele chiloților menstruali de la FemiEko?

Autor: Charmy

Una dintre inovațiile în materie de produse de igienă a femeilor la menstruație o reprezintă chiloții menstruali. Aceștia arată precum o lenjerie obișnuită, diferența fiind stratul protector din zona intimă, care are capacitatea de a absorbi sângele menstrual.

Disponibili într-o varietate de croieli, design-uri și culori, chiloții mentruali Femi.Eko oferă protecție maximă și un confort sporit, fiind 100% siguri din punct de vedere medical. Nu emană mirosuri neplăcute, sunt delicați cu zona intimă, iar stratul absorbant reține lichidul menstrual, astfel încât riscul de pătare este redus. 

Un alt mare avantaj al chiloților pentru menstruație este acela că te vor ajuta să economisești, pentru că nu va mai fi nevoie să-ți cumperi lunar produse de unică folosință. Produsul este reutilizabil și, dacă este curățat și întreținut corespunzător, aceasta durează între 2 și 5 ani. 

Iată ce trebuie să știi despre chiloții menstruali de la Femi.Eko și cu ce alte avantaje importante vin aceștia: 

Din ce sunt confecționați chiloții absorbanți?

Chiloții menstruali sunt extrem de confortabili, delicați cu pielea și arată ca o lenjerie intimă normală, cu precizarea că în zona intimă au patru straturi de material. 

Primul strat, cel care intră și în contact cu zona intimă, este confecționat din bumbac

organic, fără PFA sau pesticide, fiind 100% sigur pentru sănătatea ta la nivelul sistemului reproducător. Nu trebuie să te temi de mirosuri neplăcute sau de eventuale infecții provocate de bacterii. 

Cele mai citite articole

Straturile din mijloc sunt super absorbante și antimicrobiene, ceea ce înseamnă că deși rețin lichidul menstrual, nu permit dezvoltarea bacteriilor. Ultimul strat este impermeabil și are rolul de a bloca eventualele scurgeri ale sângelui menstrual.

Pe lângă cele patru straturi din zona intimă, chiloții pentru menstruație sunt realizați din diverse materiale de cea mai bună calitate, în funcție de model și de croială. În gama de chiloți menstruali de la Femi.Eko vei găsi inclusiv croieli tanga, lenjerie în stil brazilian, cu sau fără cusături, cu talie înaltă, în diverse culori și cu inserții de dantelă. 

Pe lângă menstruație, chiloții absorbanți pot fi folosiți zilnic și pentru scurgeri vaginale, incontinență urinară, după o intervenție chirurgicală sau după naștere. Comparativ cu absorbantele zilnice de unică folosință, chiloții absorbanți oferă confort, lasă pielea să respire și nu produc iritații. În timp ce îi porți vei putea face sport și îți vei putea desfășura toate activitățile zilnice fără niciun fel de stres. 

Lenjeria seamănă cu cea a bunicii?

Orice femeie își dorește să fie atrăgătoare și să poarte lenjerie intimă modernă, care să îi scoată în evidență feminitatea. Toate aceste caracteristici se regăsesc în modelele de chiloți menstruali de la Femi.Eko. Colecțiile au fost create ținând cont de toate nevoile femeilor, cea de protecție și siguranță, dar și nevoia de a se simți sexy și sigură pe ea. 

Vei putea alege modelele favorite de chiloți pentru menstruație, fără teama că aceștia vor arăta precum lenjeria bunicii. Colecțiile de la Femi.Eko ce oferă un aer sexy și feminin și pe care le găsești în diverse culori, alături de inserții de dantelă, sunt Smilla, Nanna, Nanna+, Silke. 

Capacitatea de absorbție a chiloților menstruali diferă?

Criteriile de care trebuie să ții cont în alegerea lenjeriei intime reutilizabile nu sunt doar croiala și culorile. Extrem de importantă este și capacitatea de absorbție, care trebuie să corespundă fluxului tău menstruali. Există mai multe niveluri de protecție disponibile în colecțiile de chiloți menstruali de la Femi.Eko: pentru flux lejer, pentru flux moderat, pentru flux abundent sau pentru flux foarte abundent. 

De exemplu, colecțiile Frida, Freja sau Smilla din gama de chiloți menstruali Femi.Eko pot reține aproximativ cinci tampoane obișnuite de lichid și sunt destinate femeilor care au un flux ridicat spre moderat. De cealaltă parte, lenjeria din colecția Luna păstrează până la 10 tampoane obișnuite de lichid, adică aproximativ 100 ml, este recomandată celor care se confruntă cu o menstruație abundentă și poate fi purtată chiar și pe timpul nopții pentru că are protecție suplimentară în partea din spate.

De precizat este și avantajul ce ține de mediul înconjurător. Folosirea unui produs reutilizabil și ecologic, așa cum sunt chiloții menstruali de la Femi.Eko, înseamnă mai puțină poluare. 

Cele mai citite articole

Articole relevante