1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Avantajele foliei de protectie a caroseriei

Autor: Charmy
Avantajele foliei de protectie a caroseriei, Charmy

Indiferent daca doresti sa protejezi o masina de lux, un 4X4, un SUV sau o masina la care te intereseaza, folia de protectie pentru autovehicule este o alternativa eficienta si accesibila. Datorita efectului de a doua piele, protejeaza vopseaua vehiculului tau de toate agresiunile externe. Concentreaza-te pe numeroasele sale avantaje si pe tot ce iti ofera RTT Distribution.

O arma formidabila impotriva zgarieturilor de pe caroserie

Intr-o parcare, pe strada sau pe drum, vopseaua unui vehicul este adesea pusa la incercare. Loviturile la usi, zgarieturile, zgarieturile de la chei, pietrele care zboara si pietrisul sunt toate daune voluntare sau involuntare care afecteaza starea caroseriei tale. Pentru a depasi toate aceste neplaceri, folia de protectie adeziva transparenta este un aliat pretios. Usor de instalat si demontat, asigura linistea sufleteasca pana la 5 ani pentru cele mai calitative filme.

Folia de protectie a caroseriei beneficiaza si de o actiune de vindecare deosebit de eficienta pentru eradicarea micro-zgarieturilor. Intr-adevar, este suficient sa expui filmul adeziv la o temperatura intre 30°C si 40°C (caldura de la soare, pistol termic sau jet de apa fierbinte) pentru a le face sa dispara instantaneu.

O modalitate simpla de a pastra stralucirea vopselei tale

Cele mai citite articole

Aplicarea unei folii de protectie a caroseriei faciliteaza curatarea masinii datorita efectului sau hidrofug. Similar cu un lac, filmul adeziv imbunatateste vopseaua oferind un plus de stralucire. In plus, pastreaza culorile intacte datorita actiunii sale anti-UV si anti-ingalbenire. Asadar, chiar si dupa cativa ani de cand indepartezi folia de protectie, beneficiezi de o vopsea originala impecabila fara nicio deteriorare.

Protectie excelenta impotriva capriciilor vremii

Vremea rea, plantele, sarea, nisipul, pasarile sau insectele contribuie la deteriorarea prematura a caroseriei. Acest lucru este cu atat mai adevarat daca nu ai un garaj disponibil si vehiculul tau sta afara. Acoperindu-ti caroseria cu o folie adeziva, adaugi un strat suplimentar impermeabil care actioneaza ca o bariera protectoare impotriva elementelor naturale. Prin urmare, ai garantia ca vei mentine o vopsea in stare buna pe termen lung.

O solutie practica si economica pentru a-ti proteja caroseria

Este obisnuit sa apelezi la un specialist pentru a efectua montarea foliei de protectie a caroseriei. Cu toate acestea, este foarte posibil sa realizezi singur aplicarea urmand acesti cativa pasi:

  • Curata bine caroseria folosind alcool izopropilic cu proprietati de degresare si usuc-o.
  • Pulverizeaza un amestec de apa si sapun folosind un spray pe folie si pe caroserie.
  • Aplica filmul pe caroserie, glisandu-l usor.
  • Odata ce filmul este bine pozitionat, netezeste totul folosind o  racleta pentru a indeparta apa si bulele de aer. 
  • Dupa uscare, taie excesul de pelicula urmand contururile caroseriei. 
  • Pentru mai multa precizie si un finisaj mai bun, este indicat sa aplici mai intai o folie de acoperire speciala de taiere pe toata suprafata unde va fi instalata pelicula de protectie.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner