Avantajele utilizării unei pompe electrice de stropit în amenajarea spațiilor verzi

Autor: Charmy
Avantajele utilizării unei pompe electrice de stropit în amenajarea spațiilor verzi, Charmy

Întreținerea gazonului și grădinăritul au evoluat enorm în ultimii ani. Cererea de servicii de amenajare a spațiului natural este mai substanțială ca niciodată, odată ce tot mai mulți oameni din toate țările lumii sunt tentați să renunțe la locuințele din orașele supraaglomerate pentru a se muta în zone rurale, în natură.

      În ciuda creșterii constante a cererii pentru amenajarea grădinilor și spațiilor verzi în general, firmele care se ocupă special cu acest lucru menționează lipsa forței de muncă.

Chiar dacă forța de muncă nu este preocuparea principală, profesioniștii în domeniul amenajării spațiilor verzi ar putea avea nevoie să utilizeze diferite metode pentru a îmbunătăți productivitatea, pentru a se ridica la cererile comerciale în creștere.

Răspândirea echipamentelor electrice

O tendință în creștere în industria întreținerii spațiilor verzi este utilizarea echipamentelor electrice pentru gazon, în special a mașinilor electrice de tuns iarba.

      Dar mașinile de tuns iarba nu sunt singurul echipament extrem de folosit pentru îngrijirea spațiilor verzi. Pulverizatoarele, acele pompe electrice de stropit,sunt folosite pentru orice, de la aplicarea îngrășămintelor la combaterea buruienilor, fiind acum disponibile în variante prevăzute cu baterie.

Pompa electrică de stropit, ideală pentru erbicidat, este un aparat care îți permite să stropești sau să pulverizezi substanțe lichide ori solide, pe pomi, viță de vie, plante din grădină fie ele legume sau fructe, substanțe care luptă împotriva dăunătorilor și care protejează plantele de acțiunea violentă a factorilor extremi precum ploaia acidă și razele dogoritoare de soare.Capacitatea rezervorului de colectare este mai mare, între 16-20 de litri iar raza de acțiune ajunge chiar și la 15 metri. Este portabilă, dotată cu mâner de cărat și are greutate redusă, ceea ce o face ușor de transportat. 

3 motive pentru a utiliza o pompă de stropit electrică

1)   Îmbunătățiți productivitatea

Cele mai citite articole

Chiar dacă o pompă de stropit electrică nu poate ține locul persoanelor care lucrează la îngrijirea spațiilor verzi, ea poate  crește productivitatea. Acestea sunt la fel de ușor de transportat și eficiente ca pulverizatoarele tradiționale cu pompă. Datorită eficienței lor, pompele de stropit electrice pot contribui la creșterea productivității

      Absența pompării pentru presurizare permite angajaților să finalizeze mai repede o lucrare, oferind companiilor de amenajare a spațiilor verzi șansa de a profita de mai multe oportunități datorită productivității crescute.

2) Liniște

      Oamenii ar putea presupune că pompele de stropit electrice fac zgomot. Acest lucru nu este adevărat. Aceste pulverizatoare electrice sunt silențioase, ideale pentru pulverizare de substanțe și în zonele rezidențiale.

3) Ecologice

De obicei, pompele de stropit electrice folosesc o baterie litiu-ion pentru a funcționa. Utilizarea unei baterii emite mai puține deșeuri sau poluare.

      Eficiența pulverizatoarelor electrice poate spori productivitatea lucrătorilor. Alte beneficii suplimentare ale pulverizatoarelor electrice includ funcțiile fără zgomot și fără emisii, care sunt deosebit de atrăgătoare pentru clienți.

Cele mai citite articole

Articole relevante