Cum să îmbraci un imprimeu bărbătesc la modă?

Autor: Charmy
Cum să îmbraci un imprimeu bărbătesc la modă?, Charmy

Dacă imprimeurile sunt adesea o modalitate bună de a te diferenția și de a-ți  exprima dorințele, ele reprezintă, de asemenea, o mare sursă de erori și greșeli de gust. Un mic memento este, așadar, pentru a ști cum să porți cămăși cu imprimeuri la modă și să nu mai faci greșeli la asamblarea ținutelor tale. Ești pregătit?

Cum să porți tot felul de imprimeuri în ținuta ta?

De ce sa porti cămăși cu imprimeuri?

·  Oferă puțin caracter ținutei tale, o poate face mai dinamică.

·  Îți permite să te joci cu contrastele dintre diferitele piese fără a schimba materialele.

·  Educându-te puțin și fiind vigilent, îți dai seama că anumite tipare au un impact vizual asupra restului ținutei tale (anumite tipare te pot alungi/micșora, lărgi/subția, de exemplu).

Ce trebuie să știi este că imprimeurile funcționează ca o piesă puternică; trebuie să înveți cum să le împerechezi și să le dai viață cu restul garderobei tale.

Imprimeuri clasice

Ceea ce numim imprimeri clasice sunt toate aceste imprimeuri care pot fi găsite peste tot:

·  Cămăși bărbați cu desene.

·  Sloganuri sau alte citate – piața pentru tricouri și hanorace este inundată de ele.

·  Cămăși cu modele geometrice de toate tipurile.

Ar trebui amintite câteva reguli simple:

– Evită magazinele sau lanțurile de masă, dacă imprimeul este prezent peste tot pe stradă sau în jurul tău, ținuta ta își pierde valoarea intrinsecă.

– Favorizează modele frumoase, desene frumoase, imagini geometrice care atrag pentru că sunt frumoase mai presus de toate.

– Acordă atenție calității serigrafiei: o cămașă cu imprimeuri care se duce după câteva spălări, nu este frumoasă și este și scumpă (dacă o cumperi regulat).

Imprimeuri de camuflaj

Modelul de camuflaj a apărut la începutul secolului al XX-lea pentru a face trupele militare mai puțin vizibile.

Este un imprimeu „ușor” de purtat dacă ai un stil ușor dezvoltat, culorile verde închis, maro sau gri nu sunt cele mai complicate de asortat. Fie că este vorba de blugi, chino bej sau chino gri, camuflajul se potrivește destul de bine cu elementele de bază ale garderobei masculine. Singura problemă este alegerea camuflajului potrivit. Ai grijă să rămâi vigilent cu privire la partea pe care urmează să o achiziționezi, precum și la modul în care este imprimat camuflajul.

Imprimeuri leopard

Mult mai dificil de purtat, imprimeul leopard a fost rezervat mult timp femeilor. Poți să-l încerci cu mici note, asociindu-l în principal cu culorile de culoarea nisipului, maro și bej. Cel mai simplu mod este să îl porți pe porțiuni mici de material.

Imprimeu floral

Imprimeul floral este și mai complex, atât de găsit, cât și de asortat. Dificultatea aici va fi să ai o imprimare care nu este supraîncărcată, astfel încât să rămână plăcută pentru ochi. Pentru a face acest lucru, poartă-l cu culori de bază.

Articole relevante

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!