Construirea propriului depozit este asociata cu costuri ridicate pentru investitor. Nu orice antreprenor isi poate permite o astfel de solutie, deoarece ar fi o povara prea grea pentru bugetul companiei. Cu toate acestea, aceasta nu este o necesitate. Acelasi lucru este valabil si pentru achizitionarea unui depozit gata facut.
Oamenii care doresc sa economiseasca timp si bani ar trebui sa fie interesati sa aleaga o hala de inchiriat Bucuresti. Este o optiune ideala pentru intreprinderile mici, intreprinderile mai mari si clientii individuali. Un spatiu special pentru depozitarea diferitelor tipuri de bunuri promoveaza dezvoltarea.
Atunci cand il alegi, merita sa iei in calcul sfaturile profesionale ale unui intermediar. Ce depozit sa inchiriezi, la ce sa fii atent? Daca este imposibil sa ai propriul spatiu de depozitare, este necesar sa il inchiriezi. Cu toate acestea, inainte de a te decide cu privire la o astfel de solutie, trebuie sa iti definesti clar nevoile si bugetul disponibil. Atunci cand alegi un depozit, ar trebui sa tii cont de metoda de inchiriere a acestuia. Piata ofera atat cladiri intregi spre inchiriere, cat si spatii individuale pentru paleti sau un spatiu specific.
Cea mai larga oferta in ceea ce priveste depozitele de inchiriat se afla in prezent in Bucuresti si zona inconjuratoare. Regiunea ofera atat depozite mici, cat si mari, gata sa accepte chiriasi. Desigur, cea mai mare libertate este asigurata prin inchirierea intregii cladiri, datorita careia investitorul devine singurul ”proprietar”. Aceasta ofera posibilitatea de a gestiona independent tot spatiul disponibil.
Cu toate acestea, trebuie sa tii cont de costurile suplimentare legate de angajarea propriului personal si dotarea depozitului cu dispozitive sau masini adecvate. Daca nu ai nevoie de prea mult spatiu, o solutie mai economica si mai flexibila va fi inchirierea de locuri individuale sau spatii de o dimensiune specifica.
Cantitatea de spatiu de stocare
O alta problema este cantitatea de spatiu de stocare. Acesta trebuie sa fie adaptat nevoilor proprietarului, cantitatii si marimii bunurilor depozitate. Nu are sens sa platesti pentru spatiu suplimentar, care oricum nu va fi utilizat pe deplin, dar spatiul din depozit nu poate fi prea mic. Ar trebui sa iti evaluezi nevoile, astfel incat depozitul inchiriat sa nu ramana fara spatiu suficient chiar si in timpul productiei si distributiei sporite.
Pretul de inchiriere al depozitelor
Pretul de inchiriere ar trebui sa depinda de cantitatea de bunuri depozitate. Nu este o idee buna sa optezi pentru cele mai ieftine solutii de pe piata, deoarece preturile suspect de mici ascund de obicei o calitate slaba a serviciului si conditii nefavorabile. Pretul pentru inchirierea pentru o hala de inchiriat trebuie sa fie adecvat standardului oferit.
Inainte de semnarea contractului, este necesar sa fii atent la conditiile din depozit. Este extrem de important ca spatiul de stocare sa fie adaptat tipului de articole care trebuie stocate in el. Sunt necesare conditii diferite pentru produsele alimentare decat cele pe hartie, electronice sau cele considerate periculoase.
Inchirierea unui depozit si ajutorul unui intermediar
Exista tot mai multe spatii de depozitare de inchiriat pe piata imobiliara. In ciuda gamei largi de optiuni, gasirea cladirii potrivite este o adevarata provocare pentru multi investitori. Exista multe aspecte de retinut, nu doar pretul si locatia. Decizia ar trebui luata pe baza nevoilor reale, posibilitatilor financiare, tipului de bunuri depozitate. In acest caz, sfaturile profesionale la inchirierea depozitelor se dovedesc a fi de mare ajutor. Cu o agentie imobiliara, este mult mai usor si mai rapid sa gasesti spatiu de stocare adecvat pentru tine, sa indeplinesti toate formalitatile si sa imbunatatesti intregul proiect. Avantajul utilizarii serviciilor sale este ca agentia este familiarizata cu tendintele si tarifele actuale ale pietei.