Cum să alegi ceasul potrivit pentru ta stil

Autor: Charmy
Cum să alegi ceasul potrivit pentru ta stil, Charmy

Cel mai simplu mod de a alege un ceas pentru stilul tău vestimentar este să te uiți la garderoba ta. Apoi, concentrați-vă pe imaginea dvs.: fanii stilului sportiv potrivit pentru ceasuri inteligente și ceasuri sportive de călătorie, oameni de afaceri – un produs elegant, strict și restrâns.

Opțiunea ideală este să cumpărați mai multe modele și să le schimbați în funcție de ocazie și de formalitatea evenimentului: jogging sau antrenament, o întâlnire de afaceri, o întâlnire sau o întâlnire cu prietenii.

Cum să alegi un ceas pentru stilul tău vestimentar

Alegerea unui ceas pentru haine depinde in primul rând de stil. În arta ceasornicarului, acestea sunt împărțite în 4 principale:

  • sport;
  • universal;
  • Modă;
  • clasic.

Luați în considerare caracteristicile ceasurilor pentru fiecare dintre aceste stiluri.

Ceasuri sport masive și strălucitoare pentru oameni activi

Accesoriile sport, precum „huawei watch gt 3 pro baterie”, se îmbină bine în primul rând cu stilul sport și vor fi abordate sub o jachetă sport, un tricou, blugi, pantaloni scurți și pantofi sport.

Cu rare excepții, modelele sportive arată rău cu o rochie sau un costum de afaceri.

Ceas universal cu design unisex – pentru orice stil

Merge bine cu un look business sau de seară nu prea strict, cu un costum sport și haine casual. Acordați atenție produselor în negru.

Ceasul fashion este soluția optimă pentru personalitățile moderne și strălucitoare

Dacă garderoba ta este dominată de nuanțe neon, hainele au multe elemente decorative, imprimeurile, ceasurile de modă te vor ajuta să-ți subliniezi individualitatea. Se caracterizează prin originalitate, design neobișnuit și luminozitate.

Dar, cu excepția unei întâlniri de afaceri, nu este necesar să urmați în mod clar stilul. Încearcă un joc de contraste!

Același lucru este valabil și pentru bărbați. De exemplu, un ceas clasic poate fi ușor combinat cu un costum sport. Un exemplu excelent în acest sens este clasice Huawei Watch GT 3 Pro Baterie.

Clasici nemuritori pentru oamenii de afaceri

Ceasul clasic este perfect pentru o întâlnire de afaceri sau un eveniment de seară.

Cele mai citite articole

Ceasurile clasice moderne pot fi împărțite în afaceri și pur și simplu întreținute în stilul tradițional. Ceasurile de afaceri sunt selectate pentru întâlniri formale, iar cerințele pentru produsele clasice pentru bărbați și femei sunt diferite.

Ceasurile de bărbați pentru costume business sunt adesea în culori negru, gri sau maro, pe o curea de piele sau brățară metalică, fără detalii și elemente funcționale inutile.

Ceasurile de damă încearcă de obicei să înfrumusețeze și să diversifice mai mult. Poate fi un ceas din oțel, titan, aur, bronz, ceramică și o combinație de diferite metale. Designul include pietre prețioase – diamante, safire, rubine – sau strasuri.

Cum să porți un ceas: un cod vestimentar formal

Accesoriile în stil clasic pot fi în orice design și cu funcționalitate diferită, mesajul lor principal – o combinație de tradiții ale ceasornicului și soluții moderne. Pentru a nu greși atunci când alegeți un ceas pentru o întâlnire de afaceri, urmați codul vestimentar.

Cravată, costume de seară pentru bărbați

Se crede că un eveniment formal este un eveniment dincolo de timp. Daca vrei sa decorezi un costum cu un ceas frumos scump, alege un accesoriu simplu, cu un design restrâns, pe o curea sau brățara eleganta din piele.

Costum de afaceri

Combinat perfect cu bijuterii simple, dar rafinate. Alege modele pe brățara din aur sau otel cu cadran elegant. Dacă nu vrei o brățară, există variante interesante cu o curea.

Bărbații ar trebui să se uite cu atenție la un ceas cu o curea din piele de vițel autentică.

Un ceas cu o curea din piele ondulată și un ornament de crocodil se va potrivi și unui costum de afaceri pentru femei.

Stil casual îndrăzneț

Stilul este tipic pentru tinerii conducători – cămăși lejere, blugi de culoare închisă, jachete sport, rochii de soare din denim, tricouri, fuste lejere, pantofi din piele, tocuri joase și groase, adidași sau adidași. Un ceas cu cadran mare și curea strălucitoare din materiale sintetice este cel mai bun pentru o astfel de ținută casual.

Personalităților non-standard le vor plăcea opțiunile sportive în culori neon.

Stilul casual universal

Acest grup include tot ceea ce poate fi purtat la serviciu și la o întâlnire de seară cu prietenii: tricouri polo și nasturi cu mânecă lungă, blugi, fuste moale, bluze, rochii teacă, pantofi cu toc jos, mocasini.

Aruncă o privire la ceasurile universale unisex – se potrivesc bine cu orice și completează orice imagine. Încercați să alegeți nuanțe calme, design minimalist. Astfel, puteți crea diferite combinații de haine și accesorii.

Cele mai citite articole