1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Cum să îți alegi ochelarii de soare care se potrivesc cu garderoba ta?

Autor: Charmy
Cum să îți alegi ochelarii de soare care se potrivesc cu garderoba ta?, Charmy

Ochelarii de soare sunt un accesoriu indispensabil chiar și în zilele de toamnă și de iarnă. Descoperă câteva recomandări pentru alegerea ramelor potrivite, astfel încât să le poți integra în majoritatea ținutelor din garderoba ta și să pui în evidență stilul personal!

Evaluarea garderobei: ce culori și stiluri vestimentare predomină?

Culorile pot transmite o gamă variată de emoții, de la calm și echilibru prin nuanțele neutre până la energie și pasiune prin cele vibrante. Este important să îți evaluezi garderoba, pentru a alege ochelarii de soare perfecți:

  • dacă predomină culorile neutre și articolele vestimentare fără imprimeuri, alege ochelari de soare Dolce Gabbana pentru femei; aceștia vor scoate din monotonie orice ținută și te vor ajuta să ieși în evidență într-un mod pozitiv;
  • dacă îți place să porți ținute colorate, poți achiziționa mai multe perechi de ochelari de soare care să se asorteze outfiturilor monocromatice.

De asemenea, este foarte important să alegi ochelarii de soare în funcție de stilul vestimentar care predomină în garderoba ta. În acest fel, vei avea multe ocazii în care să porți noile rame și vei reuși să creezi ținute armonioase.

Rame de ochelari pentru un stil vestimentar clasic și feminin

Un stil vestimentar clasic și feminin este caracterizat prin eleganță, simplitate și rafinament. Dacă te regăsești în această categorie, cea mai bună alegere pentru tine sunt ochelarii de soare în stil fluture de damă Dolce Gabbana. Ramele butterfly au o formă grațioasă și delicată, care se va armoniza cu majoritatea articolelor vestimentare din garderoba ta.

Pentru a contura stilul clasic și feminin, dar într-o manieră actuală, îți recomandăm ochelarii de soare cu rame negre și supradimensionate. O altă opțiune potrivită pentru tine sunt modelele cat-eye, în culori bogate, cum ar fi bleumarin sau bordo.

Rame de ochelari pentru un stil vestimentar elegant sau business

Dacă majoritatea pieselor de îmbrăcăminte din garderoba ta denotă eleganță și profesionalism, alege ochelari de soare din materiale de foarte bună calitate și realizați cu o atenție sporită la detalii! Ramele ar trebui să fie cât mai simple, dar stilate. Poți opta pentru modele supradimensionate și imprimeuri tortoiseshell sau Havana, însă evită culorile foarte îndrăznețe!

Rame de ochelari pentru un stil vestimentar casual

Cele mai citite articole

Unul dintre cele mai populare stiluri vestimentare este cel casual, fiind potrivit pentru majoritatea situațiilor din viața unei femei. Ținutele sunt confortabile, ideale pentru persoanele dinamice. Pentru a nu cădea în banalitate, este recomandat să alegi rame mai îndrăznețe, așa cum sunt ochelarii de soare pătrați de damă Dolce Gabbana.

O astfel de ramă te ajută să îmbunătățești aspectul oricărei ținute, fără niciun efort. Totodată, se poate asorta cu o mulțime de outfituri casual, datorită formei pătrate și culorilor neutre și feminine.

Rame de ochelari pentru un stil vestimentar sport sau streetwear

Stilurile sport și streetwear sunt integrate din ce în ce mai mult în viața de zi cu zi a femeilor active sau pasionate de fashion. Outfiturile care se încadrează în această categorie vestimentară îți permit să te miști în voie și să te simți confortabil, fără a sacrifica aspectul estetic.

Din ținutele sport sau streetwear n-ar trebui să lipsească ochelarii de soare statement, supradimensionați, cu forme neobișnuite și cu rame groase sau cu monolentilă. În funcție de preferințele tale și de culorile predominante în garderobă, poți achiziționa modele negre, albe sau în culori puternice.

Alegerea ochelarilor de soare poate fi făcută în concordanță cu stilul vestimentar și culorile predominante în garderoba ta. Astfel, te asiguri că ai făcut o achiziție inteligentă, că îți vei îmbunătăți outfiturile și că vei purta cât mai des noile rame!

Sursă foto: freepik.com

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner