Cum să le oferi angajaților cadoul potrivit?

Autor: Charmy
Cum să le oferi angajaților cadoul potrivit?, Charmy

Ocaziile deosebite din viața oamenilor trebuie surprinse într-un mod plăcut și de angajatorii care doresc să le arate angajaților cât de mult contează pentru ei eforturile pe care le depun zilnic pentru bunăstarea companiei. Un angajator căruia îi pasă de angajații pe care îi are va fi întotdeuana mai apreciat, pentru că demonstrează că nu profitul este singurul care contează pentru el, ci și oamenii care stau în spatele celor care poartă denumirea de angajați.

Așadar, pentru a-și surprinde personalul cu ocazia diverselor evenimente din viață, fie că este vorba despre sărbători precum Paștele sau Crăciunul, fie că este vorba despre un eveniment din viața companiei sau din viața personală a angajatului, orice angajator poate alege un coș plin de bunătăți pe care să îl ofere cadou. 

Ce poate conține un coș ideal pentru a-l oferi angajaților?

Cele mai citite articole

Poate că nu există coșul perfect, așa cum nu există nici angajatorul perfect sau angajatul perfect, însă o variantă prin care să îi arăți angajatului că îl apreciezi este să îi oferi câteva lucruri care îi vor plăcea cu siguranță. Iar când vine vorba despre astfel de lucruri, te poți gândi la o ciocolată de calitate, la un vin bun, la o prăjitură deosebită. Dintr-un coș cadou nu pot lipsi acestea, alături de alte alimente precum bomboane cu ciocolată, biscuiți, cozonac cu ocazia sărbătorilor de Paști sau Crăciun, fursecuri, fructe uscate sau proaspete, brânzeturi rafinate și altele asemenea. Toate acestea puse laolaltă vor acoperi o gamă variată de gusturi și preferințe, deci există puține șanse să dai greș cu o astfel de alegere. 

De ce să ții seama când alegi coșul cadou?

Atunci când alegi să le faci angajaților un astfel de cadou, trebuie să iei în considerare și alte aspecte, toate acestea ajutându-te să decizi ce o să conțină acele cosuri cadou pe care le vei oferi. Înainte de toate, trebuie să stabilești care este bugetul de care dispui pentru cadou. Pentru că vrei să oferi ceva bun, gândește-te cum poți folosi bugetul de care dispui cât mai bine, astfel încât să mulțumești cât mai multă lume. Așadar, după ce ai stabilit care este bugetul total, gândește-te la numărul de persoane la care trebuie să îl împarți pentru a stabili de ce suma este nevoie pentru fiecare angajat în parte. 

După ce ai stabilit și acest lucru, fă o listă cu produsele pe care le consideri potrivite pentru cea mai mare parte dintre angajați. Chiar dacă nu o să mulțumești pe toată lumea, măcar te poți asigura că ai acoperit o parte cât mai mare din gusturile pe care le au angajații tăi. Abia după ce ai stabilit și acest lucru, poți porni în căutarea coșului perfect pe care să îl oferi cadou celor cărora dorești să le arăți recunoștința pentru ceea ce fac zi de zi. 

Cele mai citite articole

Articole relevante