De ce Cazinourile Blochează Vânătorii de Bonusuri

Autor: Charmy
De ce Cazinourile Blochează Vânătorii de Bonusuri, Charmy

Atunci când se vorbește despre cazinouri, se vorbește foarte mult despre cât de important este ca un cazinou să asigure un joc onest și transparent pentru jucătorii săi. Conform studiului Modern Gentleman, 30% din respondenții pasionați de jocuri consideră că jocul transparent și onest este primordial pentru un cazinou, indiferent dacă este un cazinou online sau un cazinou terestru. 

În același timp, este important de înțeles că, pentru o experiență de joc pozitivă, este important ca această transparență și onestitate să fie absolut reciprocă. Jucătorii, la fel, ar trebui să joace la cazinouri într-un mod corect. În prezent a devenit destul de complicat pentur jucători să trișeze la jocul de casino online, de aceea, mulți încearcă să trișeze la alte aspecte – la bonusuri, de exemplu, chiar dacă majoritatea cazinourilor, inclusiv și vulkanvegas.com, aplică anumite măsuri pentru a reduce un asemenea risc.

Cine sunt “vânătorii de bonusuri” la cazinou online? 

Vânătorii de bonusuri sunt persoanele care nu doar caută cele mai atractive oferte de pe piața cazinourilor online. Scopul acestor jucători este de a obține cele mai profitabile bonusuri și de a juca la cazinoul online doar în măsura, în care permit aceste bonusuri. Acești jucători au tehnici de analiză a bonusurilor și, ulterior, de joc a acestor bonusuri, care permit maximizarea profitului în detrimentul cazinoului, care oferă bonusul respectiv. 

Vânătorii de bonusuri erau foarte populari la începutul anilor 2000, atunci când cazinourile online luau amploare, iar bonusurile oferite nu doar că erau generoase, dar nici nu aveau atât de multe Termeni și Condiții aferente, precum este în prezent. Totodată, abuzul de bonusuri și pierderile pe care le sufereau cazinourile au determinat operatorii din industria jocurilor de noroc să impună reguli mult mai riguroase în ceea ce privește acordarea și jocul bonusurilor. 

De ce Cazinourile Blochează Vânătorii de Bonusuri, Charmy

De ce cazinourile luptă cu vânătorii de bonusuri? 

Vânătorii de bonusuri și cei care fac abuz de bonusuri generează pierderi directe pentru cazinouri. Problema aici nici nu este în pierderea propriu-zisă, pe care o suportă cazinoul, ci în faptul că această pierdere nu se încadrează în marja de casă a cazinoului. Cu alte cuvinte, cazinourile fac anumite calcule și stabilesc un RTP pentru jucători. Acest RTP permite cazinoului să aibă și marja sa de profit, care rămâne valabilă chiar și atunci, când jucătorul câștigă, iar cazinoul pierde. 

Cele mai citite articole

Odată ce un jucător face abuz de bonusul oferit de către cazinou, acesta cauzează pierderi neprevăzute pentru cazinou. Acum, hai să ne imaginăm că la un cazinou vin încă 1000 de vânători de bonusuri de acest tip. Pierderile cazinoului vor crește semnificativ și vor ieși din limita de siguranță a cazinoului. În consecință, cazinoul va da falimente și nu va mai putea deservi nici jucătorii onești. 

Din acest considerent, cazinourile blochează vânătorii de bonusuri. Astfel, munca acest vânători a devenit mult mai dificilă în ultimii ani. Chiar dacă găsesc oferte avantajoase, cazinourile țin mâna pe radar și reușesc repede să blocheze asemenea jucători mai puțin onești. 

Cum cazinourile reduc riscul de a suferi în urma vânătorilor de bonusuri? 

În timp, cazinourile au înțeles că este oportun nu doar să blocheze vânătorii de bonusuri, dar și să aplice anumite instrumente, prin care ar reduce interesul acestora de a face abuz de bonusuri. Iată care sunt principalele măsuri, implementate în acest sens:

  • aplicarea limitelor de depunere – cazinourile limitează valoarea bonusului oferit (de exemplu, 100% până la 2000 RON)
  • aplicarea condițiilor de rulaj – pentru a putea retrage valoarea bonusului, jucătorii trebuie să joace bonusul de un număr x de ori ( de exemplu, pentru a juca un bonus de bun venit trebuie să îndepliniți condiții de rulaj de x30)
  • verificarea fiecărei solicitări de retragere  – înainte ca banii să ajungă în contul jucătorului, cazinoul verifică cum au fost câștigați acești bani. 

În acest context, devine destul de dificil pentru vânătorii de bonusuri să facă abuz de bonusuri, oferite la cazinourile online. Chiar dacă găsesc oferte atractive, aceștia analizează Termenii și Condițiile și înțeleg că va fi destul de complicat sau chiar practic imposibil să facă abuz de oferta respectivă. Astfel, se reduce semnificativ necesitatea de a bloca vânătorii de bonusuri – aceștia renunță individual la ideea de abuz, înțelegând că nu va fi atât de simplu să mintă cazinoul.

Un jucător onest poate fi blocat din greșeală, fiind considerat de către cazinouri drept vânător de bonusuri? 

Nu putem afirma cu siguranță absolută că asemenea situații sunt imposibile. În același timp, cunoaștem cu certitudine că, înainte de a aplica o asemenea decizie, cazinourile se asigură de nenumărate ori. Cazinoul nu are nici un interes de a bloca jucătorii onești, de aceea, odată ce îndeplinești transparent și onest condițiile bonusului obținut, riscul să fii blocat pe nedreptate este unul cu adevărat redus. 

Gânduri finale despre vânătorii de bonusuri

La sfârșit de acest articol trebuie să facem o mică concretizare – să cauți bonusuri convenabile nu înseamnă să fii vanator de bonusuri (în sensul negativ al formulării). Vânător de bonusuri devii exact atunci, când încerci să faci abuz și să joci în detrimentul cazinoului. În asemenea cazuri, există un risc mare ca să fii blocat și să nu-ți mai poți crea, ulterior, conturi noi la acest cazinou online. 

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil