1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

De ce este mai bine sa iti repari telefonul decat sa cumperi unul nou?

Autor: Charmy
De ce este mai bine sa iti repari telefonul decat sa cumperi unul nou?, Charmy

Telefoanele devin esentiale pentru viata umana. Dar, ca orice dispozitiv electronic, o defectiune poate aparea in orice moment. Te intrebi adesea daca este mai bine sa cumperi unul nou sau doar sa il duci la un service de reparatii telefoane. Astfel, reparatia este o optiune mai avantajoasa decat inlocuirea unui telefon.

Telefonul tau mobil este deteriorat si, desi esti inca in garantie, daunele fizice legate de defectiune nu sunt acoperite de producator. Prin urmare, ai posibilitatea de a utiliza pentru reparatia ta un serviciu de reparatii telefoane terta parte.

Un smartphone care nu functioneaza este un telefon inutil, asa ca trebuie sa faci o alegere economica intre posibilitatea de a achizitiona un dispozitiv nou in functie de vechimea acestuia sau pur si simplu de a lua in considerare repararea lui.

Beneficiile reparatiei telefonului

Primul avantaj al reparatiei unui telefon mobil este economia realizata. Daca ai un ecran spart, de exemplu, repararea lui costa mult mai putin decat cumpararea unui telefon nou. Reparatia se concentreaza pe radacina problemei, de unde pretul mult mai mic. Inlocuirea este o investitie mare in zilele noastre. Unele telefoane vandute necesita chiar si un sistem de plata pentru un an intreg. 

Apoi, repararea telefonului intr-un serviciu de reparatii telefoane specializat garanteaza un rezultat surprinzator. Vei avea dreptul la un telefon ca nou. In majoritatea cazurilor, specialistii din service repara gratuit daca aceeasi problema revine dupa o perioada de timp definita. 

Cele mai citite articole

Apoi, reparatia unui telefon de catre expertii dintr-un  se face in timp record. Durata generala este de 30 de minute. Dar variaza in functie de problema evaluata. Aceasta durata include atat evaluarea, cat si repararea in unele cazuri. 

In cele din urma, este posibil sa iti repari Smartphone-ul sau iPhone-ul la producator, daca acesta din urma se afla in orasul tau. In acest caz, poti beneficia de garantie in urma achizitiei.

La ce ar trebui sa te astepti de la o reparatie?

Nu exista fum fara foc: atunci cand vorbim despre „reparatie”, exista neaparat  „esecul” sau „defectiunea” in primul rand. Interesul diagnosticelor si estimarilor gratuite capata si semnificatia lor deplina pentru a determina natura problemei. Este doar o expertiza realizata corespunzator, care iti va permite sa nu ai surprize proaste dupa aceea.

Scopul unei reparatii este de a face din nou dispozitivul cat mai functionabil posibil. Nu iti imagina sa iti gasesti mobilul stralucitor ca in prima zi, chiar daca este foarte posibil. O reparatie se doreste inainte de toate a fi interesanta din punct de vedere economic, adica mult mai putin costisitoare decat achizitionarea unui produs echivalent. 

Din fericire pentru tine au existat experti specializati inca de pe vremea telefoanelor mobile, care vor da o noua viata mobilelor atunci cand vei avea cea mai mare nevoie de ele.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner