Modă pentru fete de la A la Z in magazinul de arta Victoria Kids

Autor: Charmy
Modă pentru fete de la A la Z in magazinul de arta Victoria Kids, Charmy

Modă pentru fete a jucat un rol important și interesant în viața unei femei încă de la începutul timpurilor. Trebuie să fie individuală, să fie colorată și să iasă în evidență. Ai acasă și o prințesă atât de drăguță, precum cea din cartea Prințesa Lillifee? Atunci știi la ce ne referim când vorbim despre haine pentru fete. 

Există satin și bumbac, modele grozave, culori strălucitoare și multă strălucire, toate acestea și multe altele, reprezintă moda fetelor. Victoria Kids deschide lumea modei pentru fete în magazinul de artă și te însoțește prin diferitele epoci. Apleacă-te pe spate și aruncă o privire la gama atent selectată de haine la modă pentru fete, accesorii pentru păr, rucsacuri, decoraţiuni şi agende. În magazinul de arta vei găsi tot ce-i dorește inima micutei prinţese.

Îmbrăcăminte pentru fete din primele secole

Din secolul al XVI-lea până în secolul al XIX-lea, îmbrăcămintea pentru copii arăta foarte adultă și austeră. În îmbrăcămintea fetelor, se obișnuia să se formeze un corset în jurul corpului pentru cei mici și să se pună plăci de plumb pe corp pentru a preveni formarea corpului feminin. 

Pentru că accentuarea unui corp feminin prin moda fetelor, nu era considerată șic. În unele cazuri, regulile modei pentru fete s-au relaxat în timpul secolului al XVIII-lea și au apărut pe piață alte rochii mai scurte pentru copii, cu pantaloni decoraţi cu dantelă sau volane. 

Modă pentru fete de la A la Z in magazinul de arta Victoria Kids, Charmy

Din păcate, acest lucru s-a schimbat din nou în 1850 și corsetul a prins viaţă. Noroc pentru moda casual și confortabilă pentru fetele din zilele noastre, deoarece acest lucru oferă copilului tău spațiul de creștere de care are nevoie.

Modă pentru fete a anilor 50 și 60

Cele mai citite articole

Modă pentru fete a devenit versatilă și incitantă din 1950. A existat o adevărată exacerbare a modei. Pantalonii nu mai erau o opțiune pentru fetițe, deoarece era nevoie de rochiţe şi fustiţe grozave. 

Hainele au devenit mai colorate, multe țesături noi au cucerit lumea modei și au impresionat cu țesături din sifon și ușor de întreținut, precum rochiile cu jupon. 

Fustele pentru fetiţele de astăzi sunt mult mai largi decât înainte, iar lungimea poate fi până deasupra genunchiului. Rochiţele au cucerit moda fetelor și sunt create ceva mai casual, mai elegante și mai cool, precum modelele din magazinul de arta Victoria Kids.  

Îmbrăcăminte pentru fete din anii 70 și 80

Totul este permis. Îmbrăcămintea pentru fete din anii 70 a dat tot ce s-a remarcat. Trebuia să fie colorat, strălucitor și de preferință cu volănaşe şi rujulet.

Perspectiva actuală la modă a făcut saltul către anii 80, şi astfel, rochiţele şi fustiţele pentru fete fac parte indispensabilă din garderoba lor. Datorită faptului că fustele pot fi combinate cu malete, micuța ta poate stila cu ușurință trendul anilor 80.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil