De ce sa vizitezi Maldive si ce poti face aici?

Autor: Charmy
De ce sa vizitezi Maldive si ce poti face aici?, Charmy

Plaje intinse cu nisip alb care flancheaza Oceanul Indian albastru turcoaz, vile pe malul apei, o cina romantica la lumina lumanarilor cu un pahar de sampanie la foisorul pe apa – Maldive este  despre lux si intalnire cu natura. Adesea numit Manhattan-ul Oceanului Indian, farmecul insulei Hulhule se imbina perfect cu peisajul tropical si acesta este unul dintre motivele predominante pentru a vizita Maldive.

Cu mai mult de o mie de insule splendide si cei 26 de atoli de corali plini de viata marina, o scufundare in mare sau o zi de relaxare pe sezlong pe nisipul pudra, motivele pentru a vizita Maldive sunt nesfarsite, iar tot mai multi turisti cauta oferte de charter Maldive. 

Relaxare pe plaja in Maldive

Fara indoiala, printre cele mai bune motive pentru a vizita Maldive va fi timpul relaxabt pe plaje curate langa vastul Ocean Indian verde albastrui care atinge orizontul. In timp ce diminetile cu lumina soarelui moale si valuri mai calme sunt perfecte pentru relxare, orele de amurg cu mii de nuante de rosu, portocaliu si violet sunt magice. Bucurati-va de briza marii si de sunetul valurilor la o temperatura constanta de 25-30 de grade. Redefiniti romantismul sub gazillion de stele. Pentru a obtine o vacanta de vis, cere oferta personalizatade la agentiile de turism.

Inotati alaturi de rechini

Rechinii-balena maiestuosi si enormi, impreuna cu rechinii de recif de dimensiuni mai mici, care pandesc linistiti in atolii de corali si, de asemenea, in lagunele din jur ale statiunilor, sunt motivele populare pentru a calatori in Maldive. Desi acesti rechini sunt prezenti in intreaga zona, atolii Baa si Ari si Maaya Thila sunt locurile posibile pentru a-i intalni de aproape. De asemenea, va puteti bucura sa-i urmariti venind punctual in timpul orelor zilnice de hranire in apropierea unor statiuni.

De ce sa vizitezi Maldive si ce poti face aici?, Charmy

Scufundati-va in reciful de corali

Cele mai citite articole

Faceti o sesiune de scufundari in apa adanca sau de snorkeling. Viata marina subacvatica si toti pestii ce pot fi urmariti inotand prin reciful de corali vibrant, sunt un alt motiv bun pentru a vizita Maldive. Asigurati-va ca vizitati Kuda Huraa pentru apa sa calda. Pestii de recif sunt prietenosi si, prin urmare, va fi o idee buna sa aduci o camera rezistenta la apa pentru a-i filma.

Bucurati-va de sporturi nautice

Printre primele 10 motive pentru a vizita Maldivele vor fi sa profitati la maximum de sporturile acvatice, cum ar fi caiac, canotaj, bobbing pe mare, jet-ski, snorkeling, X-Jet Blades etc. Cele mai bune statiuni ofera adesea instructori pentru a va ghida. Barcile de safari care va duc la delfini si broaste testoase ar trebui, de asemenea, sa fie puse pe lista. Surferii adora soarele, vantul musonului si valurile consistente ale atolilor. Desigur, experienta sporturilor nautice in Maldive este unul dintre cele mai bune lucruri de facut in vacanta.

Citire sugerata: 27 de lucruri cu totul romantice de facut in Maldive in luna de miere in 2022

Descoperiti cultura din Maldive

In afara de frumusetea naturala si siturile de patrimoniu, Maldive este o zona renumita pentru cultura sa vibranta. Daca doriti sa aflati fapte interesante despre Maldive, asigurati-va ca vedeti Bodu Beru, dansul popular popular din Maldive, care are loc adesea seara pe plaja. Surprindeti momentul cu camera sau incercati sa dansati. Calatoria cu barca Dhoni poate fi la cel mai bun mod in care sa cunoasteti localnicii si sa va familiarizati cu cultura lor.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil