Gradinita Bucuresti pentru canalizarea inteligentei copilului tau

Autor: Charmy
Gradinita Bucuresti pentru canalizarea inteligentei copilului tau, Charmy

Aproximativ trei procente din toti copiii au o inteligenta peste medie – si, prin urmare, sunt considerati supradotati. Cu toate acestea, recunoasterea talentului si apoi promovarea lor in consecinta este o provocare majora pentru parinti si educatori. 

Dar si o mare oportunitate. Gradinita Bucuresti IQ-Est este un teritoriu pentru toti copiii supradotati. Si mai stim ca atitudinea adultilor fata de copii este cea care determina increderea copiilor in propriile abilitati, astfel incat fiecare copil sa poata stapani cu usurinta tot ce ii cere sistemul de invatamant.

Calea catre cunoastere in vremurile noastre dificile nu este o cale usoara. Dar gradinita Bucuresti ajuta copilul sa o trecem fara efort, pentru ca doar in jocuri copiii invata lumea cu placere.

Cele mai eficiente metode moderne pentru dezvoltarea intelectului

Sistemul de educatie si formare se bazeaza pe realizarile culturii mondiale. La gradinita Bucuresti IQ-Esti, copilul stapaneste cu succes spatiul cultural al vietii moderne in toate manifestarile sale: stiinta, arta, moralitate.

Niciuna dintre metodele de educatie a copilului nu poate fi numita singura adevarata si cuprinzatoare. Prin urmare, au fost selectate cele mai bune dintre multele sisteme de educatie a copiilor supradotati. Scopul este de a creste un copil inteligent, sanatos si increzator in sine.

Gradinita Bucuresti este remarcabila prin faptul ca a adunat intr-un singur loc cele mai eficiente metode moderne pentru dezvoltarea intelectului si a creativitatii copilului. 

Cele mai citite articole

Multi parinti doresc sa le ofere copiilor lor o dezvoltare versatila si cauta cele mai bune gradinite, alocand mult timp si efort pentru a transporta copilul de la un cerc in altul. In gradinita Bucuresti IQ-Est, acestea sunt adunate intr-un singur loc. 

In acelasi timp, sunt oferite metode avansate si cei mai buni profesori, posibilitatea de a participa la competitii la o scara integrala romaneasca si internationala. Si toate acestea cu accesibilitatea cursurilor, cu o abordare individuala a fiecarui copil si aproape de casa ta.

Astazi, inteligenta poate fi testata la copii la aproape orice varsta. Aceste teste IQ sunt, de asemenea, semnificative si, desi sunt supuse fluctuatiilor, un rezultat deosebit de ridicat sau scazut nu este de obicei o coincidenta, dar cel putin arata o tendinta clara. Aceste teste functioneaza si cu copiii datorita determinarii varstei lor de inteligenta.  

Inteligenta la copii – impresii noi si multa atentie

Intr-un studio au fost testate o varietate de moduri de a creste inteligenta la copii. Rezultatul a fost ca acizii grasi omega-3 in special pot fi de mare ajutor in dezvoltare. In plus, s-a dovedit ca copiii care merg la gradinita si cei care asculta povesti in mod regulat au un coeficient de inteligenta mai mare.

Recent, o noua modalitate de a imbunatati creierul a fost in crestere – antrenamentul creierului. Un numar mare de studii au aratat deja ca inteligenta poate fi sporita prin antrenament regulat. 

Motivul principal pentru care aceste exercitii pentru creier sunt deosebit de potrivite pentru copii, este ca deseori pot fi facute sub forma de „jocuri” distractive. In plus, oamenii de stiinta si cercetatorii creierului spun ca dezvoltarea copiilor in special poate fi influentata in mod deosebit de puternic de antrenamentul creierului.

Gradinita Bucuresti IQ-Est ofera copiilor un program individual de antrenament care promoveaza inteligenta intr-un mod ludic.

Cele mai citite articole

Articole relevante