Detalii de nunta foarte originale: marturii ce surprind invitatii!

Autor: Charmy
Detalii de nunta foarte originale: marturii ce surprind invitatii!, Charmy

Atunci cand nunta este aproape, sunt cautate cele mai dragute amintiri care pot fi lasate invitatilor, si care sunt disponibile sub forma de marturii nunta. Se doreste sa fie ceva original si practic care sa nu fie uitat intr-un sertar? Exista mai multe variante disponibile, chiar si pentru cei mai pretentiosi miri si acestea ar trebui sa fie luate in considerare atunci cand sunt organizate nuntile.

Unul dintre aspectele la care cuplurile ar trebui sa se gandeasca atunci cand isi organizeaza nunta sunt detaliile de nunta pe care le vor da familiei si prietenilor ca suvenir al zilei mari. Si, desi pare o sarcina minora, de obicei este dificil sa se decida cu privire la cadoul potrivit, cel care nu va ramane depozitat intr-un sertar pentru totdeauna. Daca exista deja selectia de melodii facuta care ii vor insoti pe miri la petrecere, atunci sigur sunt la curent cu tendintele nuntilor din acest sezon si se cauta idei originale pentru celelalte detalii, de la flori si pana la marturiile de nunta. Ce se poate darui persoanelor dragi invitate la nunta? Mai jos exista o mini lista cu idei bune: 

1. Cookie-uri personalizate pentru o surpriza dulce

Oferirea de dulciuri sau batoane de ciocolata nu este ceva nou la nunta, dar, de ce sa nu se personalizeze cookie-urile cu logo-ul nuntii, sau cu numele celor doi miri sau cu data nuntii? Acesta va fi cel putin unul dintre detaliile originale de la nunta. A nu se uita sa se acorde o atentie deosebita ambalajului, deoarece probabil nu vor fi consumate pe loc si ar putea fi deteriorate daca nu sunt bine protejate intr-o punga de plastic sau intr-o cutie de carton.

2. Sapunuri originale cu forme speciale

Cele mai citite articole

Un sapun de mana care nu arata ca un sapun, dar are forma unei prajituri, de exemplu, poate fi o marturie interesanta la nunta. De asemenea, poate fi si foarte amuzanta pentru ca multi vor avea tendinta sa incerce sa muste din marturie, avand o surpriza de proportii. O astfel de idee poate fi foarte utila pentru cei care vor sa ofere cadouri inedite la nunti.

3. Plante de dimensiuni mici sau marturii plantabile

Un pliculet plantabil se va transforma intr-o marturie interesanta pe care cei care o primesc o pot folosi mult timp. Pasionatii de plante, care nu pot trai fara sa aiba in casa cel putin cateva ghivece de flori nu vor ezita sa testeze pentru a vedea cum functioneaza de fapt marturiile primite si cum din pliculetul interesant se va naste o planta pe care o pot ingriji.

4. Marturii traditionale pentru cei care tin la datini

Marturiile traditionale sunt de asemenea solutii utile pentru cei care tin la toate datinile si pentru cei care vor sa impresioneze atunci cand ofera ceva. Astfel, se pot interesa cu privire la traditii de nunta in Moldova sau in orice alta regiune a tarii, acolo unde are loc nunta, astfel incat marturiile sa respecte datinile locale.

Cele mai citite articole

Articole relevante