1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

E-factura CEZ Vânzare – un serviciu modern și convenabil pentru clienți CEZ Vânzare

Autor: Charmy
E-factura CEZ Vânzare – un serviciu modern și convenabil pentru clienți CEZ Vânzare, Charmy

Activarea facturii electronice reprezintă o soluție modernă și convenabilă pentru clienții casnici și non-casnici.

CEZ Vânzare, principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, a creat un serviciu special pentru clienții săi, simplificând procesul de transmitere și plată a facturilor de energie electrică sau gaze naturale. E-factura CEZ Vânzare este serviciul modern și convenabil prin care este garantată operațiunea de transmitere-recepție a facturii curente de energie electrică sau gaze naturale în format electronic, imediat ce factura este emisă prin intermediul adresei de email. 

Clienții CEZ Vânzare pot să-și acceseze facturile prin contul online My CEZ, într-un mod simplu, rapid și eficient.

Care sunt pașii pe care trebuie să-i urmeze un client pentru a activa serviciul de E-factura?

CEZ Vânzare pune la dispoziție 3 modalități foarte simple de activare a serviciului E-factura, mai precis:

  1. Accesarea secțiunii E-factura, din contul My CEZ – se va completa adresa de e-mail pentru primirea facturii. Se va apăsa câmpul Activează. Ulterior, va fi necesară confirmarea link-ului de activare, primit pe adresa de email. De reținut: Este responsabilitatea clientului de a furniza o adresă de e-mail validă. Furnizorul de energie electrică și gaze naturale nu își asumă responsabilitatea în cazul în care factura nu poate fi transmisă din cauza unei erori în adresa de e-mail furnizată de client.
  2. Descărcarea unor formulare speciale pentru energia electrică și gaze naturale. Clienții vor completa formularele, urmând ca acestea să fie transmise pe https://www.cezinfo.ro/sesizari2-form/.
  3. Clienții pot opta pentru primirea facturii electronice în cel mai apropiat Centru de Relații cu Clienții CEZ.

Care sunt avantajele de care se bucură clientul în urma accesării serviciului de E-factură?

Cele mai citite articole

E-factura CEZ Vânzare este un serviciu care oferă clienților numeroase avantaje, printre cele mai importante fiind:

  • Diminuarea timpului de transmitere-recepție a facturii;
  • Plată rapidă (clientul poate plăti imediat ce a primit factura sau potrivit termenului de plată stabilit prin contract);
  • Protejarea mediului – optând pentru E-factura se elimină necesitatea utilizării hârtiei, fapt ce reduce impactul asupra mediului.

Concluzii

E-factura reprezintă o opțiune avantajoasă pentru clienții care doresc să-și simplifice procesul de plată și să contribuie la protejarea mediului înconjurător. Acest serviciu modern este oferit de CEZ Vânzare, principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, clienții având acces instant la facturile lor direct din contul lor online.

De asemenea, CEZ Vânzare vine în sprijinul clienților casnici și non-casnici cu produse de energie electrică și gaze naturale aliniate cerințelor lor actuale. În plus, accesând site-ul, clienții vor regăsi numeroase informații despre eficiență energetică, preț gaze naturale și multe alte date utile. 

Însă, având în vedere plafonarea prețurilor, în prezent prețul plătit de fiecare client este același, indiferent de ofertă. Acesta variază doar în funcție de pragurile plafonării. Cu toate acestea, este importantă informarea constantă și din surse cât mai sigure.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner