Cel mai popular serial turcesti subtitrat in Romana din 2022

Autor: Charmy

Industria TV turcă nu se odihnește nici măcar o zi, încercând să ofere telespectatorilor săi cât mai multe emisiuni TV. Care sunt rezultatele televiziunii turcești până la sfârșitul anului 2022?

În 2022, pe ecranele turcești au fost lansate 72 de seriale TV. Dacă în listă sunt incluse proiecte digitale, numărul serialelor va crește la 114. Pe parcursul anului au început la televiziune 45 de emisiuni noi, 41 de emisiuni au ajuns în finală.Dacă ești din limba română și îți place să urmărești despre seriale turcești subtitrat în română, atunci aici astăzi îți oferim toate detaliile despre cele mai populare seriale turcești subtitrat.

După cum știm cu toții, seriale turcești au o bază uriașă de fani în toată lumea. Oamenilor le place să se uite la emisiunile lor TV preferate în timpul liber. Așadar, Despre seriale ro va oferi telespectatorilor lor cele mai recente actualizări și veți fi urmărit cu un singur clic.

Cel mai popular serial turcesti subtitrat in Romana din 2022

Top 10 cele mai populare serial turcesti subtitrat in Romana din 2022 sunt următoarele:

10. Prizonierul / Mahkum (evaluare medie: 6,37%).

Cel mai popular serial turcesti subtitrat in Romana din 2022, Charmy

The Prisoner, care este un remake al dramei coreene de succes, a urcat până la 10% în rating la începutul lui 2022 și a avut rezultate bune în primul său sezon. Cu toate acestea, de îndată ce povestea coreeană s-a terminat, scriitorii turci nu au putut oferi nimic original care să atragă publicul. S-a luat decizia de a anula serialul din cauza ratingurilor scăzute din sezonul doi.

9. Pretul Fericirii / Yasak Elma (evaluare medie: 6,45%).

De șase ani la rând, fenomenul aerului turcesc, serialul producătorului Fatih Aksoy continuă să fie în topul celor mai populare seriale TV din Turcia. În primele luni ale noului an, a crescut din nou la 8% în rating și a menținut ștacheta sus, cu 34 de episoade difuzate în 2022. Potrivit producătorului, show-ul său va ajunge în continuare în finală în iunie 2023.

8. Nu ma pot incadra in lumea asta / Ben Bu Cihana Sığmazam (evaluare medie: 6,71%).

Noul serial cu Oktay Kaynarca a avut cea mai reușită deschidere a sezonului, începând cu rezultate excelente în rating. Totuși, aceasta a fost urmată de un declin, care, totuși, a fost nesemnificativ și a permis spectacolului să se desfășoare în topul celor mai populare 10 seriale din Turcia anul trecut.

7. Chrysalis / Camdaki Kız (evaluare medie: 7,06%).

Emisiunea populară OGM Pictures continuă să atragă atenția telespectatorilor în al treilea sezon. În martie, ratingul său a crescut la 9%. Au fost difuzate în total 37 de episoade, care atrag în continuare un public numeros.

6.Organizatia / Teşkilat (evaluare medie: 7,48%).

Serialul canalului TV TRT1 a schimbat personajul principal sezonul trecut. Murat Yıldırım a devenit vedeta serialului în locul lui Cağlar Ertuğrul. A crescut și mai mult interesul pentru emisiunea de pe postul de televiziune de stat, care a urcat la 9% în rating.

5. Alparslan: The Great Seljuks / Alparslan Büyük Selçuklu (evaluare medie: 7,94%).

Serialul istoric al producătorului Emre Konuk continuă să trezească un mare interes în rândul telespectatorilor turci, care urmăresc cu mare entuziasm bătăliile de amploare și intrigile palatului la palatul selgiucizi. Se pare că acest sezon nu va fi ultimul. Așteptăm noi răsturnări interesante ale intrigii.

Cele mai citite articole

4. Procesul Judecata / Yargı (evaluare medie: 8,64%).

Serialul a devenit o adevărată descoperire a sezoanelor trecute, primind o mulțime de premii și un interes considerabil din partea publicului turc. Mai mult, este vândut cu succes în străinătate și are un remake grecesc. În 2022, au fost lansate 35 de episoade, care au primit ratinguri ridicate, în special de la telespectatori educați și înstăriți (evaluare AB).

3. Osman Intemeietorul/ Kuruluş Osman (evaluare medie: 9,60%).

Un adevărat fenomen al ecranului turcesc, serialul producătorului Mehmet Bozdağ se află în fruntea ratingurilor turcești pentru al patrulea an consecutiv. În 2022, au fost lansate 33 de episoade. Unii au avut evaluări de peste 13%. Singura întrebare pe care o pun fanii serialului istoric este dacă va avea 5 sezoane, așa cum s-a promis, sau dacă canalul și producătorul vor decide să reînnoiască seria pentru al șaselea sezon.

2. Golden Boy / Yalı Çapkını / Pescarusul(evaluare medie: 10,49%).

Seria OGM Pictures a avut un început destul de modest în toamnă, dar a devenit rapid un adevărat fenomen, stabilind un record în ratingurile din 2022:

Total: 15,31%

AB: 12,52%

AB1: 13,64%

În total, au fost lansate 15 episoade și literalmente un episod nu a fost suficient pentru ca show-ul să ajungă pe primul loc. Cu toate acestea, este posibil ca în 2023 Golden Boy să devină în continuare cea mai bună emisiune TV din Turcia. Dacă, desigur, nu apare o emisiune și mai populară.

1. Un munte de inimi / Gönül Dağı (evaluare medie: 10,63%).

În topul ratingurilor turcești se află emisiunea TV care nu este foarte căutată în afara Turciei, deoarece este destinată în primul rând publicului turc mediu. Serialul postului de televiziune de stat își face față perfect sarcinii. Multă vreme, ratingurile a 35 de episoade care au fost lansate în 2022 nu au scăzut sub 10%.

Cu toate acestea, cel mai cotat program din Turcia în 2022 nu a fost emisiunea TV, ci finala Cupei Mondiale dintre echipele Franței și Argentinei:

Total: 16,50%

AB: 20,99%

AB1: 19,52%

So here we are providing with all of you the most popular seriale turcesti subtitrat in romana freely subtitle blog: https://despreserialero.com/seriale-la-timp

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil