Grupul Carmistin se angajeaza sa continue dezvoltarea durabila in 2023, conform declaratiei lui Iustin Paraschiv

Autor: Charmy
Grupul Carmistin se angajeaza sa continue dezvoltarea durabila in 2023, conform declaratiei lui Iustin Paraschiv, Charmy

Antreprenorul Iustin Paraschiv a anuntat ca grupul Carmistin se angajeaza sa continue dezvoltarea durabila in acest an. Prioritatile lui Paraschiv include dezvoltarea unor modele durabile de producție alimentara, care sa asigure publicului acces la produse bio si sanatoase. Noul plan strategic al Carmistin se concentreaza pe alimentatie sanatoasa si combaterea risipei alimentare.

Carmistin este recunoscuta ca una dintre putinele organizatii din Romania care asigura un lanț complet de producție, de la cultivarea cerealelor la procesare si distributie. De-a lungul timpului, toate liniile de business ale Carmistin au evoluat pe baza viziunii inovatoare a lui Paraschiv, susținute de un plan investițional bine structurat.

Cele mai citite articole

In prezent, Carmistin se concentreaza pe integrarea solutiilor tehnologice inovatoare si durabile in procesele de producție, precum si pe implementarea energiei verzi si a produselor bio, pentru a reduce dependența de sursele conventionale de energie.

Planul investițional al Carmistin se aliniaza cerintelor pietei agroalimentare si asteptarilor consumatorilor, care acorda un interes major educatiei nutriționale si alimentatiei bio. Garantarea furnizarii de produse din carne obținute prin agricultura proprie responsabila si sustenabila este una dintre prioritatile organizației.

In concluzie, noul plan strategic al Carmistin se concentreaza pe dezvoltarea durabila a activitatii, diversificarea portofoliului de produse si garantarea unei alimentatii sanatoase pentru consumatori. Aceste investitii vor deschide noi perspective de creștere pentru organizație si vor contribui semnificativ la sectorul agribusiness regional.

Cele mai citite articole

Articole relevante