1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Cum sa alegi bijuterii aur si cum sa le potrivesti

Autor: Charmy
Cum sa alegi bijuterii aur si cum sa le potrivesti, Charmy

Bijuteriile din aur sunt disponibile atat pentru femei, cat si pentru barbati, intr-o varietate de forme si modele – sub forma de inele, lanturi, cercei, bratari, ceasuri si multe altele. Au fost intotdeauna foarte populare si asta nu este surprinzator, deoarece stralucirea aurului radiaza o eleganta foarte speciala, expresiva. 

Pe de o parte, bijuteriile din aur arata clasic si atemporal, dar, in functie de design, pot sublinia si look-uri la moda sau pot crea pauze moderne de stil intr-o combinatie adecvata. Aurul adevarat este un metal pretios valoros, dar in stare pura este relativ moale si delicat. Pentru a face bijuterii aur mai rezistente, care sunt mai putin susceptibile la zgarieturi si deteriorari atunci cand sunt purtate, producatorii de bijuterii utilizeaza aliaje de aur. 

Alege bijuterii aur pentru fiecare ocazie

In acest scop, metale precum cuprul, argintul, nichelul si zincul sunt adaugate la aurul pur si topite impreuna. Materialul care este creat in final este vizibil mai stabil decat metalul pretios in forma sa pura. Si aspectul vizual se poate schimba, de asemenea, rezultand diferite tipuri de aur: aur rosu, aur galben, aur alb. Culoarea aurului depinde, pe de o parte, de metalele folosite pentru aliaj, iar pe de alta parte de proportia de aur din materialul prelucrat in bijuterie.

Daca esti in cautarea unui accesoriu care sa fie purtat in fiecare zi sau esti in cautarea unui accesoriu care sa adauge acel ceva anume look-ului tau pentru o ocazie speciala, alege bijuterii aur. Bijuteriile din aur sunt create intr-o varietate de forme si modele, pentru a gasi piesa potrivita pentru fiecare stil si gust. Bijuteriile din aur sunt disponibile sub forma de bratari, lanturi si pandantive, inele si verighete, cercei in diverse forme, coliere si pandantive.

Subliniaza o anumita parte a corpului

Cele mai citite articole

Pentru a alege o bijuterie care se potriveste cu aspectul tau, este in primul rand important sa alegi in functie de ce parte a corpului vrei sa subliniezi cu ea. De exemplu, porti o camasa cu gat inalt si maneci scurte? 

Atunci este ideala o bratara impresionanta, cu care sa-ti subliniezi incheieturile ca fiind cea mai ingusta parte a bratului. Pe de alta parte, cu o rochie de cocktail cocheta sau un costum serios la o receptie, un colier iti pune in evidenta latura feminina si iti pune decolteul in centrul atentiei intr-un mod elegant.

Daca doresti sa combini mai multe bijuterii, ar trebui sa le alegi astfel incat sa se armonizeze intre ele. Cel mai bine este sa alegi o piesa centrala atragatoare, de exemplu o pereche extravaganta de cercei sau un colier statement si sa o completezi cu bijuterii subtile din aur. 

Seturile de bijuterii care sunt coordonate intre ele in ceea ce priveste designul, sunt deosebit de potrivite si foarte frumoase. Accesoriile reflecta adesea o parte a personalitatii si devin insotitori zilnici care declanseaza starea de bine. Mai ales daca vrei sa faci cadou bijuterii, da-i o nota speciala, personala, pe care o poti sublinia cu o gravura, de exemplu. Pe langa verighete, alte bijuterii aur precum pandantivele, castiga si o valoare personala suplimentara. 

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner