In ce orase sunt cautate cel mai mult birourile de inchiriat?

Autor: Charmy
In ce orase sunt cautate cel mai mult birourile de inchiriat?, Charmy

Fie ca este vorba despre deschiderea unei noi afaceri sau de extinderea uneia deja existente, nevoia de a detine sau inchiria un nou birou este mare. Astfel ca antreprenorii cauta spatii de birouri care sa fie avantajoase atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al accesibilitatii pentru angajati. 

Orasele in ca care se inregistreaza cele mai multe solicitari de spatii de birouri de inchiriat: Cluj, Bucuresti, Timisoara; sunt de fapt principalele centre economice din tara. 

Cum se prezinta piata imobiliara a spatiilor de birouri in conditiile actuale? 

Cu toate ca in ultimii ani, o mare parte din activitatea profesionala a fost desfasurata de acasa, in cazurile in care aceasta permitea acest mod de lucru, tendinta actuala a antreprenorilor este aceea de a reveni la modul de lucru fizic. 

Drept urmare, cererea de noi spatii de birouri pentru inchiriat a crescut, mai ales in Capitala. Acest lucru poate duce la aparitia unor dificultati, cauzate de oprirea temporara a dezvoltarii de noi spatii de birouri din cauza lipsei autorizatiilor necesare, pe care trebuie sa le acorde primaria. 

Cele mai citite articole

Astfel ca cei care sunt in cautarea unui birou de inchiriat Bucuresti se pot confrunta cu dificultati in gasirea spatiului potrivit. Nici in celelalte mari orase situatia nu este imbucuratoare, doarece toti dezvoltatorii imobiliari au amanat anul trecut demarare de noi proiecte de constructii. 

Ce criterii cauta antreprenorii la un birou de inchiriat? 

Primul aspect de care tin cont antreprenorii atunci cand cauta un nou spatiu de birouri este ca acesta sa se afle intr-o zona care sa corespunda cu targetul pe care il are business-ul respectiv, contribuind astfel la atragerea de noi clienti. 

De asemenea, biroul trebuie sa fie intr-o zona usor accesibila, mai ales in ceea ce priveste angajatii, pentru care facilitati precum rute de transport in comun aflate in proximitate, parcare si paza, sunt foarte importante. Bugetul disponibil si conditiile contractuale influenteaza mult alegerea unui spatiu pentru birouri.

Prin urmare, in alegerea spatiului de birouri, antreprenorii trebuie sa ia in considerare si nevoile propriilor angajati, pentru a le spori productivitatea.   

Cele mai citite articole

Articole relevante