Modalităţi uşoare de a deveni un gambler mai bun

Autor: Charmy
Modalităţi uşoare de a deveni un gambler mai bun, Charmy

Nu există jucători care să nu îşi dorească să câştige cât mai uşor şi cât mai repede bani într-un cazino. Indiferent că eşti fan sloturi sau că îţi plac jocurile de masă sau sistemele de loto, nu există nici o scurtătură care să te asigure de acest lucru.

Totuşi, există câteva modalităţi care nu îţi vor garanta succesul financiar de fiecare dată dar cu siguranţă că te vor ajuta să devii mai bun ca jucător. Nu sunt secrete ci doar câteva observaţii simple pe care deseori jucătorii le trec cu vederea şi pe care noi le vom detalia în rândurile următoare.

Despre aceste modalităţi simple prin care te poţi îmbunătăţi ca jucător vom dezbate în acest topic, deci parcurge-l cu atenţie. Vei trage singur concluziile care se impun şi dacă sfaturile noastre te vor ajuta să devii un jucător mai bun înseamnă că şi-au atins ţinta.

Modalităţi uşoare de a deveni un gambler mai bun, Charmy

1.Alege cele mai bune opţiuni de pariat

Să câştigi bani din blog este apanajul celor care au un număr mare de abonaţi şi produc conţinut de calitate superioară. Toată lumea îşi doreşte astăzi să facă bani din blog dar trebuie să recunoaştem că puţini reuşesc să facă acest lucru.

Îţi trebuie timp, dedicaţie şi nu în ultimul rând trebuie să ai o anumită vârstă pentru a avea cât mai mulţi urmăritori. Industria jocurilor de noroc nu ţine seama de aceste condiţionări şi îşi deschide larg porţile pentru orice doreşte să o cunoască.

Dar acest lucru nu este suficient pentru un jucător pentru că acesta să devină rapid unul de succes. Mai întâi de toate trebuie să se familiarizeze cu oferta unui cazino şi să găsească acolo cele mai bune opţiuni de pariere.

Este uşor de declarat acest lucru, dar cum să te descurci în hăţişul atât de mare pe care o ofertă o ţese împrejurul tău? Şi în fond, ce să selectezi din atâtea jocuri prezente în lista unui cazino şi să ai certitudinea că ai făcut alegerea corectă?

Cel mai bine păzit secret al unui cazino este acela că fiecare joc are o caracteristică tehnică care poartă denumirea de margine de casă. În principiu marginea de casă este acel procent din fiecare pariu, la oricare joc de noroc, care intră în conturile cazinoului.

Dacă eşti în faţa unui slot care declară un RTP de 95%, acest lucru înseamnă că acel joc are o margine de casă de 5%. Ce înseamnă acest lucru? Nimic mai mult decât că fiecare spin pe care îl iniţiezi pe aparat va opri 5% din miza pe care o joci.

Poate părea puţin la prima vedere, dacă ai în vedere şi faptul că joci pe o miză mică, dar mic cu mic se adună şi devine mare. La finalul unei zile acest slot contorizează sume importante aşa că procentul de 5% nu mai pare atât de mic.

Se ajunge în acest fel ca un singur slot să aducă profituri uriaşe, dar gândeşte-te ce se întâmplă dacă gestionezi sute şi mii de asemenea aparate. La fel stau lucrurile şi cu jocurile de masă, însă aici se oferă o şansă reală de câştig pariorilor.

Cele mai citite articole

Dacă ne raportăm la jocul de blackjack, se poate declara că avem în faţă cel mai ofertant joc din cazino prin prisma marginii de casă pe care o oferă. Aceasta margine de casă se stabileşte la 1% şi în unele cazuri poate coborî mult sub acest procent.

Tocmai de aceea este bine să ţi cont întotdeauna de această caracteristică tehnică şi atunci când alegi un joc să te asiguri că este cât mai mică. Nu ţi se va garanta 100% reuşita dar măcar ştii încă de la început că ai şanse reale de câştig.

Modalităţi uşoare de a deveni un gambler mai bun, Charmy

2.Pariază doar pe ce cunoşti

Pentru că oferta este una atât de vastă mai ales în mediul online, eşti tentat să îţi diversifici pariurile alegând la întâmplare. Deşi cunoşti un anume sport unde poţi emite pretenţii, alegi să pariezi pe altele sau te orientezi pe pariuri la jocuri de masă sau sloturi despre care nu ştii mai nimic.

Nu sunt de ajuns câteva cunoştinţe generale pentru a spera într-un câştig, pentru că în acest caz eşti numai la mâna norocului. Trebuie să stăpâneşti la perfecţie sportul pe care pariezi în egală măsură în care trebuie să cunoşti în acelaşi mod un joc de masă sau un slot.

Dacă în oferta unui cazino ar fi doar un sport, atunci este clar că nu ai de unde alege şi mergi pe acesta. Dar cazinourile vin în întâmpinarea ta cu o ofertă atât de mare tocmai pentru a te tenta să pariezi la întâmplare.

Îţi spui că nu are ce să strice dacă lansezi un pariu la întâmplare, pentru că pierzi o sumă de bani mică pe care nu o resimţi prea tare în buget. Dar dacă faci acest lucru în fiecare zi vei observa că bugetul începe să se subţieze simţitor, fapt care ar trebui să îţi dea de gândit.

Soluţia este atât de simplă pe cât pare, alege să pariezi întotdeauna pe ce cunoşti! Eşti fan pariuri sportive şi îţi place fotbalul? Este perfect, pariază pe sportul pe care îl cunoşti dar nu uita să studiezi şi statisticile care abundă de informaţii preţioase.

Îţi plac jocurile de masă precum cel de poker? Cunoaşte-i întâi tainele, studiază cu atenţie modul de pariere şi nu te arunca din prima pe cele mai mari mize. Adună întâi experienţa necesară şi abia apoi îndrăzneşte să îndrăzneşti!

Şi cu păcănelele lucrurile stau în acelaşi fel. Poate că îţi place tema unui asemenea joc dar fă o scurtă incursiune şi în datele tehnice ale acestuia. Vei vedea prin butonul de informaţii care este tabela de plăţi, mizele acceptate, liniile de plată şi incidenţa de câştig.

Ia decizia să îl joci de abia după ce parcurgi aceste informaţii, astfel încât să joci la aparate în cunoştinţă de cauză. Ideea de final este aceea să nu joci la întâmplare şi mai ales să nu participi la un joc de noroc pe care nu îl înţelegi.

Dacă faci acest lucru vei vedea destul de repede cum bugetul tău se risipeşte şi vei avea la sfârşitul zilei o experienţă cu un gust amar. Evită deci să joci la întâmplare şi dacă totuşi îţi place un joc nou, înainte de a-l juca studiază-l cu atenţie.

Concluzie

Este clar că pentru a deveni un jucător mai bun ai nevoie de experienţă de joc dar mai ales de câteva modalităţi uşoare care să te ajute să realizezi acest scop. Joacă deci numai pe ce cunoşti şi alege cele mai bune opţiuni de pariat, care să îţi aducă în final satisfacţia dorită!

Cele mai citite articole

Articole relevante