Cum alegi cele mai bune masinute electrice pentru copiii tai

Autor: Charmy
Cum alegi cele mai bune masinute electrice pentru copiii tai, Charmy

Atunci cand alegi masinute electrice pentru copii, ar trebui sa iei in considerare cateva criterii importante. Deoarece trebuie sa te gandesti atat la distractia copilului, cat si la siguranta lui in acelasi timp, ar trebui sa acorzi atentie caracteristicilor de calitate. Pentru a face acest lucru, poti alege masinute electrice pentru copii din magazinul online depozitjucarii.ro care sunt create cu sistem  multimedia cu sunet real si functii video si nu cu autocolante.

Masinutele electrice de buna calitate sunt dotate cu baterii puternice, au finisaje de calitate fara margini ascutite, multe variante de culori si chiar versiuni cu vopsea metalizata. Scaunele sunt din piele moale pentru doi copii in loc de scaun din plastic dur. Sunt actionate cu telecomanda si au multe functii cu acces la frana automata.

Mai multe functii integrate

Cu functie Soft-Start, masinutele electrice au o pornire blanda, in loc de porniri sacadate la forta maxima. In functie de model, masinutele electrice pentru copii sunt dotate cu anvelope EVA sau un inel de cauciuc moale in mijloc. 

Farurile cu LED pe spate, ofera o iluminarea potrivita si servesc si ca element de siguranta, astfel incat copiii sa fie vizibili clar in orice moment al zilei. De indata ce copilul a luat piciorul de pe pedala, vehiculul se opreste rapid datorita franei automate integrate.

Cele mai citite articole

Daca masinuta electrica este echipata cu amortizoare sau arcuri pe fata si/sau pe spate, acestea asigura o siguranta suplimentara pentru copii. In functie de model, in masinutele electrice pot fi gasite una sau doua centuri de siguranta in 2 puncte, 3 puncte sau 5 puncte de prindere. De asemenea, gama de masinute electrice este dotata cu un maner de transport care faciliteaza transportul acestora.

Masinute electrice – Tipuri

Poti alege intre masinute electrice pentru copii cu 1 loc, masinute electrice cu 2 locuri, vehicule de lucru, vehicule de teren si vehicule cu doua roti pentru copii. De asemenea, nu exista limite pentru varietatea de marci: Mercedes, Audi, BMW, Ford, VW, Fiat, Bugatti, Maserati, McLaren, Abarth, Ferrari, Alfa Romeo, Mini si altele. 

La depozitjucarii.ro vei gasi garantat masinute electrice potrivite pentru copiii tai. Aspectele de siguranta joaca un rol important in productia de masinute electrice pentru copii. Toate modelele sunt concepute astfel incat micutii sa poata sta bine in ele si sa aiba o vedere optima de jur imprejur. 

Este disponibila o centura de siguranta, bratele si picioarele sunt protejate si, in cazul unui impact, sunt amortizate pe corp. Varietatea modelelor deja mentionate se reflecta nu numai in designul exterior, ci si in caracteristicile echipamentelor tehnice. 

Acceleratia si franarea functioneaza prin intermediul unei pedale. Daca aceasta este impinsa, masinuta electrica incepe sa se miste. Imediat ce iei piciorul de pe pedala, vehiculul se opreste rapid datorita franei automate integrate. Operatia este usor de invatat si ofera copiilor o senzatie de siguranta. 

Cele mai citite articole

Articole relevante