1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Rochii de club de la JojoFashion.ro

Autor: Charmy
Rochii de club de la JojoFashion.ro, Charmy

O rochie de club este acea parte a garderobei unei fete, care le permite designerilor să întruchipeze cele mai îndrăznețe idei, iar fetelor să găsească o opțiune care să sublinieze silueta trupului, trăsăturile individualității lor și trăsăturile de caracter. Cele mai sofisticate femei moderne merg în cluburi și se gândesc la imaginea lor elegantă, preferând să îmbrace rochii de club. Astfel de vestimentații sunt concepute pentru a ieși afară, pentru a participa la evenimente de seară, discoteci și cluburi, și o astfel de ținută ar trebui să fie deosebit de strălucitoare și neobișnuită pentru a-și distinge proprietara dintre multe alte femei.

Moda clubului nu are canoane clare

Cu toate acestea, din sezon în sezon, designerii eminenți încântă fashionistele cu noi colecții și noutăți în acest domeniu, dictând noi tendințe la modă. În primul rând, stiliştii sfătuiesc fetele să aleagă ținute luminoase și feminine în care fata va arăta atractivă și sexy, dar nu pretențioasă. Abilitatea de a alege o rochie de club care să te arate senzuală și seducătoare, dar nu vulgară sau ridicolă, este o artă întreagă.

Despre varietatea de stiluri de rochii de club 2020 – 2021

Pentru a arăta atractivă, irezistibilă și strălucitoare în orice club, o fată trebuie să decidă stilul ținutei sale. Rochiile de club sunt prezentate într-o varietate de stiluri în magazinul online JojoFashion.ro putând alege o opțiune potrivită pentru conformația corpului tău. Cu cât designul unei astfel de ținute este mai original, cu atât mai specială vei fi în club. Sunt deosebit de populare stilurile strânse pe corp din țesătură elastică strălucitoare.

Cele mai citite articole

Aceste ținute de club sunt alegerea perfectă pentru fetele cu o siluetă perfectă și picioare zvelte. Stilul unei rochii de club arată foarte elegant, dacă partea de sus a ținutei este realizată sub formă de corset, iar partea de jos este o fustă pufoasă. Cu toate acestea, atunci când alegi o astfel de rochie, ar trebui să acorzi atenție confortului de a fi purtată și să nu provoace niciun disconfort în timpul mișcărilor și dansurilor active.

Modelele populare de rochii de club sunt cele cu spate deschis, precum și inserții decorative din dantelă sau sifon. În același timp, partea din față a ținutei este cât mai închisă posibil, iar decupajul din spate poate avea o formă foarte diferită – asimetrică, pătrată, ovală, în formă de inimă. Țesătura din care este confecționată rochia de club joacă un rol imens.

Rochii de club – Țesături

Merită să acorzi atenție ținutelor din țesături luminoase și irizate, precum și modelelor cu strălucire suplimentară sub formă de elemente decorative. Utilizarea unor elemente precum strasuri, paiete, mărgele și pietre spumante în decorul rochiei, va adăuga strălucire întregii imagini și va permite fetei să fie centrul atenției la orice petrecere sau în club. Elementele reflectorizante sub formă de plăci metalice sau alte elemente decorative, vor adăuga originalitate aspectului feminin.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner